Kto si robil vlastnú výzdobu?

Profilova fotka
Mam to mat v hotely vsetko...a pravdepodobne to nebude mozne den dopredu
Odpovedať
Profilova fotka
ja si idem robit vlastnu :) v piatok vecer planujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si takisto robim vlastnu za pomoci družičiek najbližších a musíme to stihnúť v piatok za pár hodin, ale všetko potrebne si dopredu pripravujeme, už to len potom správne poukladať do priestoru sály.... snáď sa nám to na prvýkrat podarí a všetko stihneme podľa prestáv :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si idem :) už sa na to teším :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si robila vlastnu vyzdobu, zdobili sme v piatok poobede, pomahali mi rodicia a brat...pozri si v mojom albume. Vela stastia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som si robila vlastnú výzdobu - všetko som mala vopred nachystané a v piatok pomáhali kamarátky - zdobili sme cca od 14:00 do 20:00 - dalo by sa to rýchlejšie, ale keď sa stretnú po dlhej dobe skvelé kamarátky, tak okrem rúk "pracujú" aj ústa ;-)
Odpovedať
my ideme :) a na vyzdobu aku chcem tipujem skutocne mozno par hodin :) obrus, zrkadlo, svietniky, vaza :) ziadne cacky - macky.
Odpovedať
ja som mala vlastnu vyzdobu. pripravovala som si ju takmer rok vopred, salu sme mali k dispozicii uz od utorka, takze po praci, kazdy den...dalo sa to :) bez organzy (viacmenej), zive kvety, vsetko handmade :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si idem tiež robiť vlastnú výzdobu a už teraz sa na to teším....samozrejme za pomoci kamarátok... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim si, ze v den svadby budes mat ine starosti, ako si robit vyzdobu. ja by som do toho teda urcite nesla..
Odpovedať
my sa tiez nato chystame. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja si vsetko pripravujem sama, ale yzdobi mi to nakoniec restika, kedze mi nevedeli zaistit ze v piatok budem moct prist, takze tak, a kedze nemali tyrkysovu vyzdobu k dispozicii tak som si to nakupila sama:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme tiez robili den dopredu. ale ak sa neda, najlepsie je dohodnut sa aspon s nejakou kamoskou a poriadne jej vysvetlit co a ako chces mat, o vsetkom jej do podrobnosti porozpravat, pripadne urobit nejaky pracovny nakres alebo skusku doma na jedalenskom stole a nechat to na nu a zapojit aj ine osoby na pomoc, lebo ty v den D budes mat urcite plno inych starosti. predpokladam, ze v hoteli nebude tolko prace ako v starom kulturaku, ktory musi mat veeeela vyzdoby aby aspon nejak vyzeral :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my robime sami... uz sa tesim a vsetko mam uz doma... budem mat bielo-cervenu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som na dcérkinej svadbe robila výzdobu sama,jasné,že za pomoci najbižších:-)))))
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si robila výzdobu, ale na mieste hostiny ju realizoval prevádzkar s personálom. predtým som doma nafotila stoly, čo kde má byť, vytlačila, pridala k fotkám popisy. celé to napokon spravil úplne úžasne :)
Odpovedať
ja som si robila vyzdobu vo stvrtok a vsetko v pohode este som aj mala kedy oddychnut.ale keby ze ju robim v piatok tak neviem neviem asi by som bola v ovela vacsom strese.aj ked mi to trvalo cca 7 hodin ale predsa len den predtym to da zabrat. mam vyzdobu v albume kludne si pozri.mozno aj inspiruje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?