Kto mi urobí výzdobu v Raslaviciach?

Profilova fotka
Ahojte neviete mi poradit dobru vyzdobu saly alebo nejakeho profesionala? Svadbu mam 28.09. V raslaviciach pri presove chcem trochu zutulnit kulturny dom a nezaplatit zbytocne vela. Chcem cyklamenovo bielu vyzdobu jednoduch pre cca 160 ludi. Ak mate navrhy ceny firmy sem s nimi. Budem len rada dakujeeeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ... môžem Vám ponúknuť svoje služby ... v KD - Raslavice som vyzdobovala ... napíšte mi do IP čo všetko by ste chjceli a spravím cenovú ponuku :) ... Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora1987 Dobrý deň, dovoľte aj za našu spoločnosť ponúknuť služby dekorovania sály. V Raslaviciach sme už aj výzdobu realizovali. Môžete si ju pozrieť a v prípade záujmu nás kontaktujte. Farba výzdoby a takisto štýl sa samozrejme prispôsobuje požiadavkam, takže kľudne môže byť aj cyklaménová. Takisto v našich albumoch nájdete cyklaménové nami realizované svadby. Minulého roku ODK Prešov a tohto KD Čaňa.
Odpovedať
Profilova fotka
@barbora1987 ospravedlňujem sa, nevšimla som si, že ma hodilo na súkromný nick. :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za napady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, vyzdobu v Presove a okoli robim aj ja. V sucasnosti mam velmi dobru cenu na klasicku vyzdobu s pouzitim umelych kvetov. Pripajam foto zo svadby, kde bola takato vyzdoba realizovana. Akurat by sme vymenili ruzovu farbu za cyklamenovu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň slečna Barborka... Pozrela som si vašu predstavu vo Vašom albume, ktorá sa mi páči. Určite by sme vedeli spríjemniť Váš svadobný deň. ;-) Ak mate nejaké otázky kontaktujte ma. S pozdravom Julka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?