Kto bude ešte mať "fialovú" svadbu ?

Profilova fotka
Ahojte babule. Kotrá ešte bude mať fialovú svadbu?My sme si vymysleli takú bledučko fialkovú, tak teraz zháňam všetko okolo toho, dokonca by som rada aj také popolnočné šaty.
Odpovedať
ahoj mata...ja som si tiez zmyslela ze chcem mat bleducko fialovu svadbu, ale zatial nemam este nic pozhanane..ty uz nieco mas?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj blumka. No mám zatiaľ len také srdiečka na stôl, také konfetky, tie som si objednala z bazáru odtialto a teraz zháňam také nejaké šaty. Ostatné asi nechám na arnžérku, ktorú sme si zajednali- tá by to mala zvládnuť. Bude nám zdobiť sálu, auto a bude robiť aj kyticu a pierka. Len ešte som za ňou nebola, lebo teraz nemá čas, musím sa jej opýtať, či vie zohnať takú farbu. Mysllím že by to nemal byť problém.
Odpovedať
no aj ja dufam, ze s tou farbou nebude problem, lebo je to taka malo vyuzivana farba na svadbach. ked som sa rozpravala s tetou co bude robit vyzdobu nam, tak vravela, ze taku farbu v klube nemaju, ale ze sa pokusi nieco zohnat...tak som zvedava....Ak bude mat problem ona, ja si vsetko zozeniem sama...urcite... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kolegyňa v práci mi hovorila, že v Bratislave je nejaká veľká predajňa s látkami v obchodnom dome Dunaj a vraj tam majú látky aj tekjeto farby a sú tam aj látky dekoračné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?