Koľko ste zaplatili za kytice a výzdobu z gypsomilky?

Profilova fotka
Kocky ktore ste mali kytice z gypsomilky aj vyzdobu kolko vas vyšli cenovo tieto kvietky??? Ja ich chcem brat niekde z velkoskladu... Ďakujem
Odpovedať
1
2
@januskaamirusko :-) ahoj, aj ja tak plánujem! Tiež mám dohodnutý veľkosklad, ale môže to byť problém, lebo dávajú väčšinou len na živnosť... Nie súkromným fyzickým osobám. Ceny sú rôzne.. Záleží aj či chceš malú, veľkú, ružovú... U nás jedno kvetinárstvo urobilo cenu na svadobnú výzdobu po 0,80 €, ďalšie ju bežne do kytíc predáva po 1,30 €.. No už som videla aj po 2,70 €. Asi si len pozisťuj, aké máš možnosti v okolí :-)
Odpovedať
Ja som brala z kvetinarstva po 1,8 ale z piatich zväzkov sme spravili 15 kyticiek (jeden karafiat a okolo gypsa) a bolo to v MI...ak mas moznost velkoskladu je to super
Odpovedať
@marienkakf možem sa opýtať,ktorý veľkosklad máš vytipovaný?
Odpovedať
@deniss111 máš to v IP :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
aj ja by so najradšej mala gypsomilku....
Odpovedať
@malamargotka Môžeš prosím ťa pridať fotku, ako vyzerali kytice z gypsomilky a karafiátu? Aké boli velké?
Odpovedať
@lucuku to boli len mini kyticky :), ale po svadbe som ich spojila do jednej a vyzeralo to tiez super
Odpovedať
ja som mala jednu za 1,40 a mala som ich 60 kusov. vyzdoba hlavny stol plus 13 okrúhlych stolov.
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf ahoj, ktoré kvetinárstvo ti dalo cenu na gypsomilku po 0,80€? ďakujem
Odpovedať
@salsape ahoj :-) myslim, ze to v Tescu, ale neviem, tusim to bola "akcia" :-) popytaj sa..
Odpovedať
@malamargotka ďakujem za fotku :-) Ja budem potrebovať väčšie kytice. Mám vysoké vázy ako na fotke (http://rozpravkovasvadba.webnode.sk/f...), sú 60cm, tak do tejto asi nemôžem dať gypsomilku, jej stopka nie je dosť dlhá, že? Alebo ako ste to riešili vy?
Odpovedať
@lucuku gypsomilka má riadne dlhé stonky :-) tých 50 - 60 cm isto.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marienkakf aha, to som nevedela....ďakujem :-) Nemáte niekto nejaký návod na tvorbu takej hustej kytice? Neviem si to predstaviť... Ak chcem nejakú väčšiu kytičku (ako na obrázku), približne koľko gypsom. budem potrebovať?
Odpovedať
@lucuku toto máš veľkokvetú, potom máš ešte takú drobnejšiu.. Myslím, že necelá stonka by ti mohla stačiť... :-) Musíš si ich potrhať z hlavnej stonky a naaranžovať... Ak by si chcela "guľu", skús napichať do pyofloru. Ale my sme do ničoho nedávali, len priamo do vázičky... Ale nemali sme kytičky tak veliké, najväčšia bola moja svadobná :-) (tú som mala z drobnej gypsomilky)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuku skus tento link, je tam ukazka ako robili taku velku kyticu ;) http://www.wzzm13.com/story/life/2014...
Odpovedať
@marienkakf fuuu, tak existujú aj veľkokveté a drobnejšie? Naozaj jedna stonka by stačila? Čo je pyoflora? Tá vecička na ikebany? @lilielka Ďakujem za link, určite mi pomôže :-)
Odpovedať
@lucuku a este aj ruzove :-) ano, tusim tak sa vola ta "spongia". No ved skus behnut do kvetinarstva, nech ti ukazu jednu stonku a budes vidiet, ci ti bude stacit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucuku pani na videu od lilielka ma v rukách 1 konárik gypsy. Balenia sa predávajú po 5x5ks t.j. 25ks. Na efekt výzdoby, ktorá je na obrázku úplne hore od januskaamirusko potrebujes urcite min. 15 ks konárikov a keď picháš do piaflóry potrebuješ ešte viac, aby si zakryla škaredú zelenú gulu. No vo veľkoskladoch predávajú uz aj biele piaflory. Taktiez gypsa má rôzne velkosti a hustotu.
Odpovedať
@malamargotka ahoj,teraz znovu čítam diskusiu, to sa kupuje po veľkých baleniach a potom ste si to same rozdelili? Chcela by som z toho porobiť 6 menších kytičiek ,kde v strede by bola gerbera, a 2 väčšie kytičky...dakujem
Odpovedať
@deniss111 my sme kupovali v kvetinarstve trsy (konariky?) neviem ako to nazvat,pretoze o ziadnom velkosklade v okoli neviem a tie sme podelili ako nam pasovalo a potom sme ich zviazali a bolo :) mali sme male zavaraninove pohare ako vazy, cize sme robili mini kyticky. Ale krasne sa z gypsy daju spravit aj velke kytice len uz je to o dost drahsie
Odpovedať
@cinky333 prosim ta v profile mas,ze si okres KE vies mi poradit nejaky velkosklad v okoli?
Odpovedať
Ahojte :-) Len aby ste vedeli, bola som v kvetinárstve, a taká väčšia kytica obsahuje 5-6ks.
Odpovedať
@lucuku a aku ti povedali ceničku?cca?
Odpovedať
@malamargotka ano pozerala som u teba,ja nechcem veľmi veľké kytičky..zajdem za kvetinárkou a popýtam sa
Odpovedať
A baby co mate svadbu cez leto nechcete si ju vysadit v zahrade( ak nejaku mate :D) ? Ja to tak idem robit a uvidim ci mi vyrastie, ale za pokus to stoji ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz moja mamina vysadila uz minuly rok ale nie kvoli svadbe, len tak do skalky :) a prvy rok nieje vobec taka pekna a husta...aspon ta nasa :)
Odpovedať
@lilielka to fakt :( ved nevadi. za pokus to stoji. semiacka stali asi 60 centov. ja si chcem posadit rozne kvety. gypsomilka nebude mat hlavnu ulohu. a ked nenarastu, tak kupime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adelz no ved jasne skus ;) to som len napisala nasu skusenost :)
Odpovedať
@deniss111 Pani hovorila, že to bude cca. 30€ za 25ks. 1 balenie obsahuje 25ks.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa bola pytatv kvetinarstve tak mi povedala ze za jeden kvet teda tu stonku zvazok alebo neviem ako to pomenovat beru 1,80eur
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?