Kde zoženiem hélium na svadobné balóny?

Ahojte baby, mam nakupene balony a neviem ako ich budeme plnit. Neviete mi poradit, kde zozenieme helium, aby sme balony nemuseli fukat a aby zostali pekne lietat vo vzduchu?
Odpovedať
1
2
5
Rada:) Poznas plynove varice na male plynove bomby????:)Na taketo plynove bomby existuje skoro v kazdom meste pozicovna-prinesies prazdnu bombu a oni ti daju plnu.Ak v tychto pozicovnach nedrzia helium,urcite ti vsak poradia kde ho zozenies....Aj ja som sa tesila na helium,fnuk...ale boli sme sa pozriet na halu a prisli sme na to,ze to nepojde,fnuk...Mame tak obrovsku halu,ze by som potrebovala 1000 balonov aby to vyzeralo tak ako sme si to predstavovali....A tak sme sa helia vzdali a baloniky musime fukat.Poradili nam na to zabku-na nafukovacky,ale moj drahy ma kamarata co ma maly "pojazdny"kompresor aj s pistolou takze mame "fukaca"zabezpeceneho:)
Odpovedať
to je suepr napad, ale ked sa to nafukne vzduchom, balony nelietaju ale padaju k zemi. Preto by som chcela skor helium :-)
Odpovedať
Ista spolocnost ma ako produkt malu plynovu flasu na helium, k tomu si este treba kupit alebo zapozicat prislusenstvo. Informujte sa skor vo firmach, ktore robia balonovu vyzdobu, ci si cez nich nemozete pozicat flasu helia, je to jednoduchsie ako robit jednorazovu zmluvu s plynarskou spolocnostou.
Odpovedať
skus firmy na predaj technickych plynov len pre info: Hélium 4.6 v oceľovej fľaši 50 l/200 bar stoji cca 3.000,00 Skk bez DPH 50 L flaša na plnenie balónov Grisolar o obsahu 9,1 m3 + 1 ks ventil na plnenie balónov - cca 3.500,-Skk bez DPH
Odpovedať
adikp, coze? ved balony ma stali 200 korun. To ani nepoviem mojej polovicke. Tak asi budeme aj my fukat.
Odpovedať
Lenka su to vacsie balenia, ale taketo sme objednavali my do firmy.... :-( :-( :-( je to len pre info. aj my si budeme balony fukat.... ;-)
Odpovedať
Ina spolocnost ma produkt Heligas, je to mensia flasa, asi 2100,- bez DPH....
Odpovedať
My sme mali vybavenu flasu helia cca na 300 balonov za 1300,- Neviem ako sa to mojej buducej svokre podarilo,cena je super,ale nakoniec sme sa aj tak rozhodli pre fuuuukanie,fuuuu,fuuuuu:-) Mimochodom pre info na heliom plnene balony treba kvalitnejsie balony - z hrubsieho latexu,inak skoro vyfucia:-)Lenka skus pohladat kompresor-trebars zo starej chladnicky a pistol :-) inakk pri 200 balonoch prides o pluca fuuuuu:-)
Odpovedať
Ako potom robite sami balonovu vyzddobu, ked si balony fukate sami a nechcu vam drzat (lietat). Prilepite ich k stene?
Odpovedať
Do rohov zrobime hroznove strapce tie su jednoduche,a po celej hele natahame silon a na ten to budeme priviazovat,rozdiel bude len v tom,ze nebudu lietat dohora ale visiet dole:-)
Odpovedať
hm, ale potom bude obrazok hore nohami
Odpovedať
Aky obrázok???Ak si chces davat obrazok na stenu s balonov,existuje paska na koberce-je lepiaca z oboch strán a udrzi balon aj ked bude prievan-stacia ti male kusky a prilepis ju tak o stenu aj balon:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
obrazok na balone, je tam zenich s nevestou ked bude balon vysiet, tak budu hore nohami
Odpovedať
Aha:) Take balony som nevidela...nooooo....tak to neviem co ti poradit,tak ich nevesaj ale nalep,teda ak mas kde a ak nemas....tak ja uz neviem:)Ukecaj vsetkych ze sa im to len zda:)
Odpovedať
:) po piatich poharikoch si to ani nikto nevsimne, no nie? :-)
Odpovedať
cistko, to su taketo balony : http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
jeeej:)
Odpovedať
baby, nekde som videla perfektny napad s balonmi kde vlastne nejde o samotne balony ale o tie snurky co z nich visia, baoly su pod stropom a snurky - stuzky visia doel a je to velmi pekne, neviem to vysvetlit neda sa to helium aj v mensom mnozstve a lacnejsie?
Odpovedať
cistko, hrubsi latex????Poradis firmu??? :-)
Odpovedať
no my sme helium nikde nezohnali a 3000 sa mi zda zbytocne drahe. takze ich nafukaju chlapi, a v miestnosti su krasne lapmy po pokoch a tam ich zavesime a krasnymi snurkami. sice budu trosku hore nohami, ale co uz
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahoj baby! Nemate niektora medzicasom nejaku dalsiu skusenost so zhananim helia na balonky? Ide mi o maly pocet cca 50 ks...Co a kde sa oplati, prosim poradte...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky, som z Nitri a tu v Nitre je jeden pán ktorý robí balonovú výzdobu. Príde do kultúrneho v sobotu nafúkať balony. (helium v balónoch vydrží iba do 12 hodín). Za nafúkanie jedného balona berie 20,-sk.
Odpovedať
Dievcata co mate skusenosti s balonovou vyzdobu, kolko balonov asi potrebujem na vyzdobu miestnosti okolo parketu a mozno trosku pri vstupe. V restauracii bude kvetinova vyzdoba, tam balony nechcem. Hovorila som s pani ktora robi balonovu vyzdobu a ta ma presviedcala ze ked chcem aby to nejako vyzeralo tak potrebujem takych 400 balonov, co by ma stalo 3 500 SK. Tolko do balonov urcite nemienim investovat. Viete mi v tomto poradit?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
lara1znk ako si to nakoniec vyriesila s tou vyzdobou? :))) Dievcata neviete mi poradit, kde v trnave alebo okoli plnia balony heliom? Chcela by som si spravit vyzdobu miestnosti - balony v priestore na snurkach, ale len tak maximalne 20 kusov, tak sa mi neoplati kupovat heliovu flasu, ani nic podobne. Dakujem :)
Odpovedať
prave som dozistovala kde ake ceny a flase maju ... je to vsak dost drahe ... ak by ste chceli viac info, piste do ip ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, no ja som prave posurfovala net, a zistujem, co to stoji, a je to hroozne drahe. Ako ste to potom vyriesili, tie balony? Nemali ste heliom plnene?
Odpovedať
Ahojte. Mam prave za sebou oslavu s balonikmi plnenymi heliom.Mala som to za 20sk za balon plus cesta. Mala som ich 50 a vydrzali asi 12 hodin lietat a potom zacali padat. ALe stale smeruju dohora, takze na vyzdobu je to ok. Kontakt som mala po znamosti a preto mi boli ochotni dat menej ako zvycajne robia - minimalny odber je za 3000 sk. Takze ako flasa helia, ze ? Mozno by bolo mozne aj taketo riesenie - prist do firmy neachat si to nafukat a sami si to odviest - budete potrebovat asi kombicko, ale asi by sa to zmestilo aj na zadne sedadla a dokuufra, ked by to bolo dobre uviazane. Takto mozno budu ochotni nafukat balonov podla potreby. Myslim si, ze na vyzdobu saly na svadbu je 50 balonov dost malo, dala by som aspon 100. Ja som mala tychto 50 v obyvacke a bolo to tak akurat. MAm este nejaky navrh, co takto kupit flasu helia a potom ju predat niekomu, kto si chce nafukat balony? Keby som takuto moznost mala, tak to urcite urobim a nemusim si volat firmu a podlizovat sa ;-) . Neviem aku zivotnost flasa ma, ak ma na to niekto cas, skuste to pozriet a dajte vediet. Ak chcete kontakt na firmu od ktorej som to mala ja, napiste. Bolo to z Bratislavy. Zelam vam krasnu svadbu.
Odpovedať
A este som pocula, ze existuje aj helium v spreji. Neviem kde. Nieco som nasla na nete v www.ptakoviny.biz, lae len na vyhladavaci sa mi tam ukazalo, ze helim na baloniky za nejakych 240 Kc, ale v produktoch som to nemala cas hladat, na prvy pohlad som to tam nevydela.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kúpila helium v spray-2ks , ale netuším kolko z toho vynde balónov. pretože som to ešte nevyskúšala. objednala som to na http://obchod.mrp.sk/elian/ 1ks stál 186,00
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
bibiankak • 15. aug 2007 o 10:25 Ahojte baby, Prosím neviete mi poradiť kde by sa dali nafúkať balóniky na svadbu. ale héliom, aby lietali? Diki moc.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?