Kde zohnať fotorámiky na očíslovanie stolov

Ahojte baby, prosím Vás, nemá niektorá (ktorá má už svadbu za sebou) zlaté alebo biele fotorámiky na stoly? Alebo aspoň typ, kde sa dajú lacno kúpiť? Najlepšie také s ornamentami po krajoch. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, skúste predajňu pepco. Majú tam rôzne, možno bude treba zájsť do viacerých aby ste mali dostatočné množstvo kusov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám zlaté rámiky so stojanom - z ikei nastriekané na zlato, ale sú aj biele. aj s číslami ich už mám, ak by ste ich chceli.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja mam v bazare 6ks - su take zlato/bronzove s patinou ale rozne aj ine som zvykla vidiet v obchode Tiger.
Odpovedať
Profilova fotka
@emilia81 dobrý deň , mame v ponuke na prenájom biele s ornamentmi, aspoň tak ušetrite a nedostanú Vám zbytočne doma
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som videla velmi pekne biele ramiky na fotky v tedi a este aj jysku :) Skus sa tam ist pozriet, tusim ani nestali vela, nejakych par eur :)
Odpovedať
kraaaaasne biele a zlate ornamentove ramiky maju teraz v pepcu ak by si chcela :) ja som si chcela kupit ani neboli drahe ale muz ma zrusil, ze uz do toho ani nemam co davat (mal pravdu :-D )
Odpovedať
tiez som taketo ramiky teraz videla vo viacerych obchodoch, to nebude ziadny problem ich zohnat :)
Odpovedať
@erinocka_87 treba ísť spraviť nové jesenné fotky :D a hneď bude čo do nich dať 8-) a nevieme nájsť niekde fotku tých rámikov na internete? =-)
Odpovedať
@adrianna88 ďakujem, ale potrebujem cca 13 kusov |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@emilia81 Tiež som ich videla v takýchto obchodoch ako pepco, tedi a tak ale tuším u nás aj v tescu boli :) Ale napríklad pepco leták máš aj na internete na ich stránke tak skús pozrieť, možno ich budú mať aj v akcii :)
Odpovedať
ja som kupila jednoduche biele v kik, po 1,80E za kus. cisla som mala v zlatej farbe na jutovom pozadi. aj by som ti ich vedela ponuknut, ale nemam spravenych 13 ks, iba 10. http://www.mojasvadba.sk/blog/marisha...
Odpovedať
@emilia81 ved uz na tom aj pracujem, pojdeme buduci vikend do tatier takze sa tam vyburim a potom ich pojdem rovno aj nakupit :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pepco, tedi, neviem ci aj v kike sa daju kupit. Mavaju ta dost casto veci na svadby a oslavy, tazke by som sa tam zasla pozriet :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?