Kde sa dajú kúpiť fialové servítky ?

Profilova fotka
Baby, potrebujem súrne Vašu pomoc. pokúšam sa zohnať servítky bledofialkovej(levanduľovej) farby. Niečo také ako mám v albume. Nikde nič. Už pobehala kopu obchodov. Neviete mi niečo poradiť? Prešla som už aj internetové stránky, ale na Slovensku nič také nemajú. To akože takú farbu nevyrábajú? :-(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
mata.. som ti už síce písala, že sa ti popozerám u nás.. ale bola som dosť zaneprázdnená.. hádam zajtra sa mi podarí odbehnúť cez obed do mesta a pozriem niečo.. mohla by tu byť na ne väčšia šanca, nakoľko sú tu papierne SCP a ešte môj ujo robí v jednej firme, kde robia papierové vreckovky, tak sa ho popýtam, či náhodou nemajú aj servítky a fialovej farby..
Odpovedať
matka - pozri sa tu - ale tie na strane 2. su asi moc fialove, ze? a co tie posledne na strane 1.? http://www.kasia.sk/servitky/servitky...
Odpovedať
môžu byť aj takejto farby? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
oriesok, ďakujem krásne. julova, tie som pozerala, tie s tými fialovými kvietkami sú krásne, ale zdá sa mi moc vyhodiť 100 sk len za 20 ks. Ja ich potrebujem tak 200ks a to by som platila len 1000 sk za servítky+ešte balné a poštovné. U nás ich majú ale bohužial len v ružovej farbe. martuska :-) a kdeže si ich zohnala. Také si prosííím. ;-)
Odpovedať
Ja Ti kedtak zajtra este pozriem u nas v obchode...a aj na trhu na Mileticke v BA maju veeeela roznych, tak by som vyslala draheho - ma dva dni volno, ak by si chcela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa chystám ešte na nákupy do BA, len teraz neni času. Ale keby náhodou niekde také bledučké videla, tak mi prosím daj vedieť. Budem ti moooc vďačná. Určite do BA pojdem aj na šaty a topánky :-D
Odpovedať
inak v tom obchodiku u mna v praci, co som Ti ohladom siat pisala, mali vcera vo vyklade, taky korzet presne ako mam ja na tych mojich bordovych a suknicku po kolena a trcala z nej este taka "zaclonka" (tyl?) cca 5 cm...a bolo to v krasnej fialkovej farbe...ked som isla okolo na obed, hned som si na Teba spomenula :-)...ok...tak keby uvidim zajtra nejake lilave servitky, tak Ti ich nejako ofotim, necham schvalit a aj by som ti ich kupila pripadne...ale nebudeme predbiehat, zajtra podam spravu ;-). a pripadne aj draheho zapriahnem..minule si stazoval, ze on tak malo organizuje ohladom svadby, tak sa moze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem veľmi pekne za ochotu ;-) A s tými šatami, to si ma teda potešila, že sa také vyskytujú :-D Určite boli krásne, lebo mne sa veľmi páčia aj tie tvoje. Ten korzet je krásnučký ;-) Pravdepodobne po Veľkej noci si vyrazím do BA na nákupy. Vyberiem úspory a ide sa na to. :-D
Odpovedať
no...aj dnes asi pojdem okolo, tak urobim vizualnu kontrolu :-D...a potom napisem IP za servitky ;-)...a ved nemas za co - ved to mam rovno "pod zadkom" ten nas veliky obchod ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
martuska.. oficiálny názov tých servítok je azúrová farba?????
Odpovedať
tak Matka, pobehali sme dnes poobede kopu obchodov a drogerii a je to teda strasne...co je take divne na fialovej farbe, fakt netusim :-D...nasli sme jedny (odfotim do albumu) a v tom osvetleni umelom v drogerii boli fakt fialkove :-D...a ked sme vysi von tak sa zmenili na AZUROVE a su viac do modra :-S (20 ks/ 20,- Sk ;-) ) ...ale este mame nejake tipy s drahym, kde Ti mrkneme ;-)...nevzdavame to spolu s Tebou :-D
Odpovedať
no tak teda neofotim, lebo aj ten fotak skresluje a su este modrejsie nez modre :-D...ale fialkova to bola len pri umelom osvetleni..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj :-) si zlatá, že si kvôli mne ochotná toľko behať. Nerob si starosti, ja ešte niekde pokukám. Je pravda, že to terba pozerať na dennom svetle. Aj ja som bola v NR v obchode a tak som sa tešila že som konečne našla fialové a keď som si ich pozrela na dennom svetle tak boli také do ružova ako keby taká špinavá šedivá farba :-p Niekde ich ale určite musia mať. Neverím tomu, že neexistujú, lebo viac báb si dáva fialkovú na výzdobu. v najhoršom prípade použijeme biele previazané fialkovou stužkou ;-)
Odpovedať
su to mile starosti a aj tak sme behali po meste aj kvoli sebe a ked uz sme isli, tak mi to nedalo - vies ako ma to stve? :-D :-D...a IKEAu si skusala? lebo este tam by mohli mat...mrkneme Ti..a este dva tipy obchodikov mame, ktore nas nijako nezatazia ;-)
Odpovedať
oiesok...vôbec netuším aký je oficiálny názov tej farby. Fialová a basta :-D
Odpovedať
mata, tie servítky som našla zahrabané v jednom malom papiernicve neďleko mojej robotky, v jednom balení ich je 35 kusov za 34 korún. Do IP ti pošlem adresu ak by si mala záujem. ;-) Ahoj.
Odpovedať
Profilova fotka
martuska, ďakujem za IP. Ak nezoženiem, tak keď budem v BA určite sa tam pojdem pozrieť. Niekde predsa musia byť. julova: no rozmýšala som aj nad Ikeou, to ma napadlo, že tam majú veľa takých vecí. Idem ešte dnes na jednu výstavu v NR - gastro a maly by tam byť aj prestierania, obalové materiály a podobne. Tak možno niečo nájdem.
Odpovedať
Profilova fotka
lebo treba zohnať niekoho z okolia harmanca.. tam je veľká výroba servítkov, vreckoviek, toal.papierov.. tak možno tam by ich mohli mať..
Odpovedať
matka - kde je to bratislavske papierko, co pisala martuska? :-)...mrkneme Ti dnes aby nahodou nevypredali :-D
Odpovedať
Ahojte martuska, volala som do toho obchodíka kde si kúpila tie servítky,no tam mi tvrdili, že nič take nemaju. Možno, že aj mali, no to im muselo dôjisť vo veľkej krabici z mnohými motívami a farbami. Zrejme tie, čo si ty našla tam boli len 1-2 balíčky. mata2121 pozerala som aj na nete na Ikea a majú tam servítky, no až moc tvamofialove - píšu tam, že je to čerešnovočervená farba.
Odpovedať
mata 2121, skus pozriet bazar http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e...
Odpovedať
mtrnovska: hm tak to som prekvapená že ti také povedali, ale ono to bolo vo velkej krabici, ja som sa musela tiež prehrabávať aby som našla druhý balíček,a le teta mi vyslovene povedala , že keď nenájdem tak mi prinesie zo skladu. Tak neviem =-)
Odpovedať
aj ja som chcela lila , ale nikde nic. Dnes som napokon kupila svetlozelene - podla mojej predstavy v kauflande. su jednofarebne, maju aj bordo, cervenu, kremovu, zltu... fialovu nemaju :-S a su take trosku tvrdsie - 100perc celuloza :-) ak sa to smie =-) volaju sa amelia - mozno vam to cosi vravi - predavaju napr. hygienicke vreckovky...
Odpovedať
fialovu maju v Hypernoveeeee ;-) - znacka fineline ;-)...teda aspon v Avione v BA
Odpovedať
...knew it sooner.... i´d .... run, forest, run! :-D :-D sorry, uz mi zo servitok zasibkava. ...ja si uz necham moje zelenucke, ale dobre vediet, ze fialkove N I E K D E predsa len su :-)
Odpovedať
bella :-D....nuz s Matkou2121 sme dobojovali do vitazneho konca :-D...a je to taka pastelova ale pekna fialova :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano baby, odporucam julovu, je to expert na fialové servítky :-D
Odpovedať
:-D...a su krasne..ich doma obdivujem zatial za Teba, aby nahodou nestratili farbu :-D....len musim pohladat nejaku vhodnu krabicu...asi od draheho topanok nejaku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby -hlawne tie co ste z NR- w zoc max maju fialowe serwitky..dnes som ich tam widela,tak som si na was spomenula ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zabudla som - dole w potrawinach :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?