Kde sa da pozicat polaroid v BA?

Ahojte, neviete niekto, kde sa v BA, pripadne v okoli, da pozicat polaroid fotoaparat? Dakujem! :)
Odpovedať
Opätovne otváram otázku - aj mna by to zaujimalo.. Niekto nieco?
Odpovedať
@gabi_bts @treia neviem či sa dá požičať ale na Račianskej je ateliér KABINET a tam majú polaroidy, aj filmy aj foťáky som tam videla. Len neviem či sa dajú požičať. Ja som si tam kupovala film do polaroidu a ujo bol totál ochotný. Skús s im ozvať. Inak na ebayi som videla polaroidy za 15€ tak neviem či by sa neoplatilo radšej kúpiť. len pozor 8 kusový film stojí cca 20€ :-)
Odpovedať
Nakoniec sme polaroid aj film do neho kupili v USA, kedze sme tam tesne pred svadbou boli. Tam su neporovnatelne lacnejsie ako u nas. Ak mate niekoho, kto by vam ho tam mohol kupit a doniest, tak sa to naozaj oplati. Inak, mozem naozaj odporucat vsetkymi desiatimi! Kniha hosti, do ktorej si ludia priamo lepili fotku z polaroidu a napisali odkaz mala obrovsky uspech a my mame uzasnu spomienku, z ktorej sme sa vytesovali uz na druhy den rano po svadbe. Naozaj to bol vynikajuci napad. Jedna rada: poproste niekoho, aby sa pocas vecera ujal toho, ze obehne vsetkych hosti a spravi im fotky. Akonahle uz maju fotku v ruke, tak sa mozte stavit, ze ju do tej knihy aj nalepia a napisu odkaz. U nas to bola moja sestra a jej priatej a vdaka nim mame v knihe uplne vsetkych svadobnych hosti :)
Odpovedať
@gabi_bts koľko ste mali hostí? a koľko filmov ste mali k dispozícii?
Odpovedať
Mali sme cca 70 hosti a zda sa mi, ze 50 fotiek, s tym ze s manzelom sme si spravili asi 3, ktore sme nalepili na prvu stranu knihy. Hostia si robili fotky po dvojiciach, pripadne ako skupinky (napr. skupinky kamaratov), takze fotiek bolo akurat, myslim, ze nam ostali asi tri.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@gabi_bts a kolko vas vysiel z US? dakujem :)
Odpovedať
Ahoj, kupili sme tento http://www.amazon.com/Polaroid-PIC-30... Nepamatam sa kolko stal pred rokom, ale nejako podobne sa mi mari. V podstate tie filmy do toho su pomaly drahsie ako ten polaroid. Gabika
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte vsetky nevesticky :) Aj ked je tato tema otvorena uz dlhsie, je stale aktualna. Aj nas sa stale nevesty pytali na Polaroid alebo FujiFilm Instax fotacik, preto sme ich zaradili do nasej foto ponuky a polaroid na svadbu si mozete pozicat od nas :) Staci ak mi napisete spravu, alebo si pozriete viac informacii u nas na stranke MEMO photo agency :):)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?