Kde kúpiť zrkadlá na stoly?

Profilova fotka
Dobry den nevesticky, chcela by som sa opytat, poradit. Ak ste kupovali na stoly zrkadla pod vazy, sviecky, kde ste ich zhanali? Prosim poradte mi. Za rozumnu cenu. Potrebujem 10-12 kusov. Dakujem za kazdu radu 🌸
Odpovedať
Profilova fotka
Ahooj. Ja som síce nakoniec nekupovala ale mala som vyhliadnuté tieto v IKEY. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som teraz videla zrkladla za dobru cenu v obi :-) inak takuto vyzdobu som pravdupovediac este nevidela. ako to ma vlastne v konecnej faze vyzerat? nemas nahodou nejaku fotku. neviem kedy bude svadba ale by informovana nikdy nemoze byt na skodu pravda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Pribinka pridavam fotku na inspiraciu 😉 zuzusha dakujem velmi pekne pozriem si to. Chcela by som kupim a potom posunut dalej aby aj ine nevesticky mohli kupit a pripadne predat dalej. Dakujem kocky popozeram 🌸
Odpovedať
A v takých tých ako sa im to vraví :-D ľudových obchodíkoch? Tam si neskúšala pozerať? Možno by si ponachádzala aj tam a to si myslím, že by boli aj za fajn cenu. Oni zvyknú mávať takto všeličo. Inak inšpirácia je veľmi pekná. Páčia sa mi tie farby. Celý ten stôl sa tak rozjasnil a pôsobí podľa mňa luxusne.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajkaaa87 Vyzerá to veľmi pekne, ešteže si sem pridala aj tú fotku lebo by som si nevedela celkom predstaviť. Mne by to samej nenapadlo a doteraz som to ešte nikdy nezachytila, že by sa dávali zrkadlá ale musím uznať, že to dodáva tej výdobe taký šmrnc :-) @borka77 Čo myslíš pod tými ľudovými obchodíkmi? Také niečo ako starožitníctva alebo ako si to myslela? :-)
Odpovedať
@jajkaaa87 pozri ikeu. Myslim, ze to bude vhodna volba. A nie su ani drahe. Alebo mozno by bolo na mieste sa opytat v nejakom sklenarstve priamo, ci by ti mohli urobit. Len to je otazne na kolko by ta to potom vyslo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sesternica mala na svadbe tiez vo vyzdobe stolov zahrnute zrkadla ale one to mala trosku inak spravene, popozeram fotky na facebooku ci nahodou nenajdem nejaku kde je vidno ako to mali ak najdem tak sem hodim. Mne sa to tiez strasne pacilo, vie dorobit taky pekny efekt. Myslim, ze aj ona si bola kupovat v ikei, tam sa daju zohnat za taky rozumny peniaz a maju aj celkom dobry vyber :-)
Odpovedať
najlacnejsie je si to prenajat :) ma to viacero agentur v ponuke
Odpovedať
Profilova fotka
@janelicious03 záleží podľa toho, koľko ich potrebuje.. možno by nebolo zlé ak by si ich pozrela niekde v obchode, podľa mňa ak by ich zohnala niekde v tých lacnejších obchodíkoch, tak by sa cena vyrovnala prenájmu z nejakej agentúry. takto by ich mohla potom aj posunúť ďalej, takže by sa jej niečo aj vrátilo
Odpovedať
@debbina ja ich potrebujem asi 15 velkych a vyjde ma to ani nie 40€ takze neverim ze je to az take lacnejsie niekde kupit..a musis to potom predavat tak radsej si to poziciam a mam pokoj :) ale sak kto ako chce :)
Odpovedať
My sme mali svadbu teraz zaciatkom juna a zrkadla som mala z ikey 30x30cm boli stvorcove na okruhlych stoloch a bolo to pekne.Zial este nemam fotky.Mam ich 8 ks ak by si potrebovala.
Odpovedať
Ja mám rozmer 20x20 máme 12 kusov.. Cena za jednu sadu kde sú 4 kusy je 4 eura..viac info správa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@julka211 Dobrý deň, zrkadlá predávate? ďakujem
Odpovedať
baby aj v tedi a pepcu maju ak by ste potrebovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majdiara S rámom alebo bez rámu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@julka211 dobry den predavate este tie zrkadla na stoli? Jedno balenie ste pisali 4ks za 4€ 20*20 je rozmer jednego zrkadielka? Mate aj dve balenia? Pripadne kde ste to kupili? Dakujem..
Odpovedať
Dobry den nie nemam uz ich a kupila som ich v kauflande ale take nieco zozeniete aj v ikei skuste
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@julka211 dobrý deň máte ešte tie zrkadlá?
Odpovedať
V ikei napr. Sem tam to maju v kauflande...alebo v lidli ale na isto v Ikei
Odpovedať
@emma54 predaneee
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?