Kde kúpim spandexové návleky na stoličky?

Ahojte, neviete mi nahodou poradit, kde by sa dali kupit spandexove navleky na stolicky? Za kazdu pomoc dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@kika194 ahoj :-), ja som ich nasla tu: http://www.alibaba.com/showroom/elast... a potom su aj na ebay, ale tam su drahsie. A na Slovensku ich maju v jednom svadobnom salone v Dolnom Kubine, salon Lady, ale on ma stranku iba na Facebooku a teraz ich ako novinku ma aj jedna agentura v Poprade, svadobna agentura Harlekyn. A v Cechach som ich nasla tu: www.svatebni-potahy.cz. Neviem ci tie salony a agentury aj predavaju, mozno sa da dohodnut. Snad som Ti trochu pomohla :-)
Odpovedať
Dakujem, pomohla si mi a veeeeeeeelmi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Baby, a kolko na tej stranke stoji postovne? teda za kolko ste ich aj s postovnym kupili, a kolko kusov? Kujeeem :)
Odpovedať
@kika194 @kokorunka3 a nmôžem vedieť prečo sa volajú spandexové..dakujééém
Odpovedať
Profilova fotka
@sara07 Spandex alebo elastan je syntetické vlákno známe pre svoju výnimočnú elasticitu (rozťažnosť). Je pevnejšie ako guma, jeho hlavný priemyselný konkurent. Vyvinuté bolo v roku 1959 firmou DuPont a keď bolo prvý krát uvedené, prinieslo revolučné zmeny do odevného priemyslu. Spandex je preferovaný názov v Severnej Amerike a Australii, pokiaľ elastan je obvykle používaný inde. Všeobecne známa obchodná značka spandexu (resp. elastanu) je Lycra, ktorú má registrovanú firma INVISTA. Ďalšia obchodna značka je Elaspan (tiež patrí INVISTA) - to som skopirovala z nejake stranky :-), strucne povedane, pretoze su elasticke :-) @mirinnkaa netusim kolko je tam postovne, ja som ich nekupovala, ja ich budem mat z toho svadobneho salonu z Dolneho Kubina prenajate :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kokorunka3 Ahoj, nevies mi nahodou tiez poradit ako mam navleky objednat zo stranky alibaba? Pocula som, ze ak sa objednava tovar z Ciny, tak je dost velky problem ho vobec dorucit. Budem ti velmi vdacna za kazdu radu. Pekny den prajem ...
Odpovedať
Profilova fotka
@kika194 ja by som Ti velmi rada pomohla, ale neviem, par krat som nad tym uvazovala si objednat z tejto stranky, ale neurobila som to, prepac :-(
Odpovedať
ja som tam pisala, ze kolko by to stalo a odpisal mi, ze ak to chcem poslat ???? tak som napisala postou, tnt.. som zvedava, co odpise :)
Odpovedať
@mirinnkaa ahoj, uz ti poslali odpoved?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?