Iskernik ako hlavny svadobny kvietok

Profilova fotka
ahojte baby, mate niektora skusenosti s touto kvetinkou?
Odpovedať
@dumbik ahoj, ja som mala iskerník v kytici a tiež so vlasoch. Kytica bola nádherná a vydržala krásna celý deň, ešte som s ňou potom bola na posvadobnom fotení v pondelok a to už boli kvietky trošku unavené, ale mali za sebou 400 km zo Spišskej do Brna - a na fotkách to nie je vidieť :) Kvietok vo vlasoch vydržal len do obradu - dávali mi ho tam o šiestej ráno, obrad bol o tretej popoludní, potom už začal vädnúť a dala som ho dole. Ale na fotkách z dopoludňajšieho fotenia vyzerá krásne a som rada - mám fotky s ním aj bez :) Kvetinku mi doporučila kvetinárka ako alternatívu k pivoňkám, ktoré na konci apríla ešte neboli, a poradila mi výborne, mala som z týchto kvietkov veľkú radosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 jej, prekrasne to vyzera! a cenovo to asi ako vyslo?
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik Dobry den. My sme iskernik pouzili do vyzdoby na Svadobny veltrh v Inchcebe minuly rok a mame velmi pozitivnu skusenost. Ikebana vydrzala cele dva dni a vyzerala nadherne. Iskernik sa casto pouziva ako nahrada za pivonky, ktore su celkom drahe. Obycajny Iskernik stoji asi 1,3€ / kus. Ak by ste potrebovali, radi Vam s vyzdobou pomozeme. :)
Odpovedať
@dumbik dumbik, kyticu platil ženích a stavím svoju obrúčku, že si už nepamätá, koľko stála :) Ale určite to nebolo nijak drahé - tu je však nutné brať do úvahy aj prestížnosť kvetinárstva - v Spišskej Novej Vsi to nebude žiadne terno :) V každom prípade sa poraď so svojou kvetinárkou, myslím že iskerník je kvietok, ktorý peňaženku nijak zvlášť nezaťaží.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?