Hnedo- biela výzdoba so striebornou

Ahojte, videli ste už niekedy takúto kombináciu? Chcela by som biele obrusy, návleky na stoličky, čokoládové stredové saténové pásy a mašle na stoloch v kombinácií bielych kvetov v strieborných vázach, strieborné sviečky a nejaké strieborné kamienky na stoloch. Menovky by boli tiež ladené do striebornej. Hostinu máme v typickom dedinskom kulturáku, chcela by som, aby výzdoba pôsobila nepreplácane a luxusne :-) Neviem si to bohužiaľ predstaviť, musím sa poradiť s dekoratérkou, najskôr by som sa chcela poradiť s vami :-) A ešte, ak máte na stoloch ako dekoráciu sviečky, aj ich budete zapaľovať? Mne sa to páči, ale čo ak sa niečo zapáli?
Odpovedať
Profilova fotka
To môže byť veľmi pekná kombinácia a čo ešte tak zrkadlá pod svietniky a sviečky ? Určite sa nebojte zapáliť sviečky, to je celkom prirodzené ved koniec koncov na to slúžia. :-)
Odpovedať
@petuskagal veľmi pekná a elegantná kombinácia...ak by ste potrebovala poradiť rada Vám pomôžem :) môžete si pozrieť aj moju prácu tu na MS alebo na FB pod Svadobná Agentúra Erika pekný večer erika
Odpovedať
Profilova fotka
Vybrali ste si farby, ktoré spolu ukážu naozaj pekne. Určite sa nemusíte báť, že sa niečo od sviečok zapáli, nepočul som, že by sa niečo také niekedy stalo. Ak si budete robiť výzdobu sama, skúste pozrieť aj na našu stránku, kde máme mnoho dekoračných predmetov, ktoré by sa Vám mohli páčiť ;-) .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?