Hnedá svadobná výzdoba?

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o Váš názor na hnedú svadobnú výzdobu, prípadne jej odtiene.
Odpovedať
mne sa páči kombinácia čokoládovej a smotanovej, prípadne zlatej...nie je to časté a príde mi to veľmi pekné a ak sa to vhodne pokombinuje,môže to pôsobiť luxusne http://www.weddinggirl.ca/blog/wp-con... s tmavou hnedou dobre ladí aj pistáciová toť môj názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat jesennu svadbu, tak by som chcela spojit hnedu s oranzovou :) ak nie, tak zostane len cokoladovohneda, cize za mna ano :)
Odpovedať
My budeme mat hnedo smotanovu....tak to ladi aj k pozvankam aj k torte....
Odpovedať
čokoládová farba vyzerá veľmi pekne, najmä ak je to farba skôr mliečnej nie horkej čokolády, so smotanovou alebo zlatou, príp. pistáciovou je veľmi, ja som len voči oranžovej dosť rezervovaná, pretože mi pripomína farbu reflexnej vesty a ešte jedno povolanie, ale to je len moja utkvelá predstava, nech má každý, ako chce :). Ku hnedej by sa ešte hodila marhuľková.
Odpovedať
@venci hnedu a oranzovu (plus smotanova) sme mali aj my, lebo sa nam hodili do priestoru. Takze aj za mna ano:)
Odpovedať
My budeme mať čokoládovo-ružovú - hnedé obrusy, ružové servítky a biele a ružové kvety - a myslím, že to bude super (v mojom albume obrázok z netu ako inšpirácia) lebo biele, zlaté a pastelové výzdoby nás nenadchli a toto je niečo iné. Ale aj čokoládové so žltou môže byť pekné, napr. v kombinácii so slnečnicami. Len čisto hnedú neviem či by som dávala, to by bolo na mňa moc tmavé.
Odpovedať
Profilova fotka
@jessy46 hnedá je elegantná farba a hodia sa k nej takmer všetky farby. Naposledy sme robili návrh v tejto farbe pre jednu nevestu. Posielam foto pre inšpiráciu :-) .
Odpovedať
kamaratka mala čokoladovo kremovu , a duha kamaratka bude mat o týžden čokoladovu s jablčkovou zelenou tak som zvedava ake to bude, ale určite pekne ,možem ti popripade potom poslať fotky
Odpovedať
Ten návrh vyššie od agentúry Noblesa bol pre mňa.....za mňa čokoládová ÁNO a vyzerá super v kombinácii so smotanovou, krémovou ale aj zlatou....CHOĎ DO TOHO!!! :-) :-p x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my budeme mat tiez hnedu v kombinacii so zltou. myslim si ze tmavsie farby su teraz in ;-)
Odpovedať
super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj s hnedou nič nepokazíš :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Hnedá sa dá krásne skombinovať ;) My sme ju tentokrát použili na prírodnú svadbu s gypsomilkou:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?