Hlinné výzdoba sály

Dievčatá nevestičky... Poraďte mi prosím niekoho kto by mi za normálnu cenu vyzdobil našu svadobnú sálu. Ja som už zúfalá ... Ďakujem za každú radu :-( :-( :-*
Odpovedať
Profilova fotka
mate spravu
Odpovedať
@lala2201 vďaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nezvladnes to sama s kamaratkami? Neviem, ci by som si niekoho najimala, kedze to nie je lacna zalezitost a podla mna sa to da zvladnut aj vo vlastnej rezii ;-)
Odpovedať
@katruska221 Prvý plán aj bol že si všetko urobim svojpomocne z kamoškami a sesternicami. Ale kupila som kvety nepasuju vázy .. Tak som sa nevedela dostať k rovnakým kvetom... Atd. Atd. Rovnaký kolobeh chytila ma zlosť a môj nastávajúci je poklad takže hoci trošku viac € ale budeme na kľude užívať si :-) a ozvala sa mi super slečna ktorá ma skvelé ceny ešte lepšie porozumenie a komunikácia je úžastná ... Takže tak nejako..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ahojte ja by som sa chcela len tak okrajovo spytat ci nahodou neviete presny pocet stolov (na očíslovanie) v Hlinnom? dakujem :)
Odpovedať
Ahoj, skus si na FB pozriet "SVADOBNÁ AGENTÚRA TINKA". Sice su z Popradu, no mozno by vedeli prist.... Nam urobili krasnu vyzdobu, o nic som sa nemusela starat (ozdobili, odzdobili, vsetko nachystali....), maju aj vlastne kvetinarstvo, cize mala som vyzdobu + kvietky a za super cenu
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, Vranovsky okres, ze? Ja som mala Kvetinarstvo Pohadka a bolo to neskutocne :-)..Oni su naj, len cena - 500 €. Neviem, aky mate rozpocet, ale kvalitna vyzdoba teda nie je lacna zalezitost..
Odpovedať
@michaelaella Ahoj tak stoly podľa hostí záleži na Tebe ako si to poukladáš :-) či okrúhle alebo rovné .. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatkadz Dobrý deň ponúkame Vám naše služby, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej :) Pracujeme na základe rozpočtu a veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme :) Ak budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?