Hľadám svadobnú agentúru na výzdobu 10.9.16 v Nitre

Dobrý den. Viete mi poradit agentúru, ktora mi urobí výzdobu na svadbu. Nitra a okolie
Odpovedať
Profilova fotka
ZdravímeVás, radi Vám pripravíme svadobnú výzdobu v súlade s Vašou predstavou. V prípade Vášho záujmu nám pošlite bližšie informácie na našu IP. Pozrite nás na Facebooku pod názvom Talizman. Želáme Vám príjemný deň.
Odpovedať
@eli444 Pekny vecer prajem...napiste mi do IP vasu predstavu a ja Vam napisem cenovu ponuku.nasu pracu si mozete pozriet tu na MS alebo na FB pod Svadobna agentura Erika.Verim, ze by sme sa vedeli dohodnut :) s pozdravom a prianim pekneho vecera Erika
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj - ja som si rezervovala agenturu Exclusive Events - Nitra - ja som narocna klientka a mam velmi urcite predstavy a jedina agentura ktora mi vychadza v ustrety v mojich predstavach - dufam ze ti mozu vyhoviet :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eli444 Dobrý deň, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Ak máte záujem, napíšte nám (počet ľudí, Vašu predstavu) a my Vám vypracujeme cenovú ponuku :) Prajeme Vám pekný deň ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý deň Sme cateringová agentúra a zaoberáme sa aj svadobnou výzdobou a požičiavaním inventáru na svadby. Nájdete nás na FB Cateringová spoločnosť v Nitre. Budeme radi ak sa na nás obrátite s vypracovaním cenovej ponuky.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?