Hľadám šikovnú dekoratérku/aranžérku - Nitra

Dobrý deň, hľadám dekoratérku/aranžérku/šikovnú žienku, ktorej úlohou by bolo vyzdobiť sálu + záhradu podľa mojich inštrukcií. :-) Konkrétne by mala doobeda prevziať a rozmiestniť vázy, kvety, sviečky, menovky, fotorámy, servírovacie podnosy na candy bar, atď. Všetky dekorácie mám vlastné, nemám teda záujem o zapožičanie výzdoby. Miesto a termín: Jelšovce, 5.7.2018. Viete mi niekoho odporučiť?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kvetinovy atelier peony
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, veľmi radi vám pomôžeme :) len nám napíšte čo všetko máte, aká je Vaša predstava a čo konkrétne by ste potrebovali od nás aranžérok.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme svadobná agentúra ktora vám vie zabezpečiť komplet všetko ....kvetinovu vyzdobu,výzdoba auta či kostola,svadobnej kytice ,stoličky,stoly,návleky,hviezdne nebo,obalenie sály (stanový efekt),svetelne steny, rôzny inventar........... A veľa dalšieho ...... Neváhajte a kontaktujte nás o nezaveznú cenovú ponuku......... S pozdravom svadba snov .....
Odpovedať
Profilova fotka
Mile nevesticky, sme tim floristov a dekoraterov, ktori posunu hranice vasej predstavivosti so zretelom na vase vizie a moznosti. Pomozeme vam dotvorit vas svadobny den do dokonalosti. Zdobime moderne, vkusne a pracujeme iba so zivymi kvetmi. Radi vam vypracujeme nezavaznu ponuku na mieru. Nevahajte nam napisat ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?