Hladam niekoho, kto mi spravi vyzdobu do 500 e pre 100 ludi :-)

Surme hladam niekoho, kto mi urobi vyzdobu do 500 e pre cca 100 ludi, vratane vyzdoby kostola, kvetov, navlekov, kytice, pierka. Svadba bude v PB. Moja predstava je vyzdoba v odtienoch fialovej (foto) a kvety fialovo-ruzove. Dakujem za ponuky.
Odpovedať
Svadba bude 25. 08. 2018.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer a vyzdobu chcete zo živých kvetín?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@kalumi25 Dobrý deň Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby. Fotky našich prác zo svadieb nájdete tu priamo v albumocha lebo na FB stránke. AK budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a konkrétnejšiu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Preferujeme osobné stretnutie, sme z Trenčína, aby sme vedeli čo najpresnejšie vypracovať cenovú ponuku. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
@svadba_snov_sk Dobry vecer, ano zive, ale nic velke. Aby to aj so svetelnou stenou a kyticami bolo do 700 e. @veroncap Dakujem, uvidime, co napisu. @luxdecor Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Môžete nám skúsiť napísať vašu predstavu do správy alebo poslat email najdete ho na stranke a spravíme podľa toho cenovu ponuku . S pozdravom kvety Adel...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, sme z Povazskej Bystrice a vieme vam pripravit krasnu vyzdobu vratane zivych kvetov podla vasich predstav. Ak Vas nasa ponuka zaujala, mozme si dohodnut osobne stretnutie. Krasny den, Gardianova
Odpovedať
Ahoj, tak ako si pochodila, vidim ze mas moznosti a moznosti😉😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?