Hľadám aranžérku na svadobnú výzdobu v Tvrdošíne

Profilova fotka
Dievčatá, poraďte mi niekoho, kto robí vkusné svadobné výzdoby okres TS, NO. Ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dakujem pozriem sa aj na to ;-) ;-)
Odpovedať
Dobrý deň...aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu,počet ľudí a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. Pricestovať pre nás nieje problém.Už sme robili výzdobu aj na Orave a tento rok sa chystáme opäť. :) S pozdravom a prianím pekného dňa Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
@anam2112 ahoj mne robila vyzdobu agentura Exclusive Events - vid album - su z nitry ale si u mna aj zamakali kedze mi spravili kompletny balicek na moje narocne poziadavky - vysoko ich odporucam :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem pekne za odporucanie
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Eva Sinalova Sikovna mlada baba cenovo dostupna mne ide robit vyzdobu 27.8 potom mozem zaslat foto. Najdete jej ukazky prace na FB Eva Sinalova Inak zabezpeci uplne vsetko od pierka, kytice, kostol, auto, sala, vsetko komplet
Odpovedať
dekoHeart Monika Harbutova z Rabce, jej pracu si mozes pozriet na FB
Odpovedať
Nechcem nikoho uraziť, ale po prezretí fotiek agentúry " Exclusive Events", musím konštatovať, že jediná exkluzivita je len v honosnom názve firmy. Už viackrát sa mi potvrdilo, že čím väčší amatér , tým honosnejší názov firmy. Pozrel som si aj album divoshqa a slušne povedané musím konštatovať, že je lepšie sa držať zásady menej je viac. ;-)
Odpovedať
ahoj mne bude robiť výzdobu Monika Žatkuliaková zo Zakamenného.. na internete má aj ukážky prác.. a ceny má super..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?