Hľadám agentúru na svadobnú výzdobu 18.6.16 Bratislava

Ahojte, hladam agenturu, ktora mi zabezpeci svadobnu vyzdobu na mensej svadbe /do 30 ludi/ v Bratislave v DNV. Potrebujem v podstate "len" kvetinovu vyzdobu miestnosti /mensia restauracia/, svadobneho stola, jedneho mini stolika a par standby stolikov na terase, plus uplne easy na auto. Termin je 18.06.2016, mam pomerne jasnu predstavu pekne, jemnej, trosku romantickej aj elegantnej svadby, v peknych sviezich farbach. Svadobnu grafiku mam uz dohodnutu tuto, od toho by som sa chcela odpichnut - http://www.sashe.sk/Lagoo/detail/svad... Rozpocet mam pomerne obmedzeny, ale verim, ze by sme sa nejak dohodli. Rada by som zive kvety, nepacia sa mi umele ani latkove. Najdem tu niekoho? Dakujem, Kika :)
Odpovedať
Profilova fotka
@girlie_konik Dobrý večer, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály a DJ. Pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov a Vašu predstavu a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Kľudne napíšte aj vás stanovený rozpočet :) Prajeme Vám pekný večer :)
Odpovedať
@girlie_konik Dobrý večer....aj ja sa venujem svadobným výzdobám...výzdoba sal,kostolov,aut,ako aj doplnkov...pierka pre hosti, svadobná kytica, menovky, menu....ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. Našu prácu si môžete pozrieť tu na MS, alebo tiež na FB pod Svadobná agentúra Erika. Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku.určite by sme sa vedeli dohodnúť. :) Napíšte aj Váš rozpočet a verím, že by sme vedeli pre Vás spraviť výzdobu podľa vašich predstáv :) S pozdravom a prianím pekného večera Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
@girlie_konik Dobry den. S vyzdobou Vam radi pomozeme. Napiste nam spravu, alebo email (adresu najdete v nasom profile) a mozeme sa porozpravat o Vasej predstave, pripadne si dohodnut nezavazne stretnutie. Urcite spolu nieco vymyslime. :) Prajem pekny den. Zuzana Malinikova, Svadby podla Ely
Odpovedať
@svadby_podla_ely mate maila ☺
Odpovedať
Dobrý deň, rada by som Vám ponúkla tiez moje služby. Aj s malým rozpočtom sa dá krásne čarovať. Ak by ste mala záujem pozrite mi profil a pište mail. Ďakujem :-)
Odpovedať
Dakujem vam vsetkym, uz som dohodnuta s jednou kockou odtialto :-) Vsetko dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Ponúkame dekoračné ako aj organizačné služby na svadobnú dekoráciu ako aj firemné akcie, stužkové slávnosti atď. K dispozícii máme rozne dekoračné doplnky na prenájom ako aj na predaj, chiavari stoličky, party stan, led osvetlenie sály. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať Pekný deň :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?