Hélium a balóny z ali

Profilova fotka
Ahojte baby :-) mala ste niektorá na svadbe balóny z aliexpresu fúkané doma héliom? Ako dlho vydržali lietať? Nepraskali? ... Budem rada keď sa podelíte o skúsenosti a aj foto, ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hélium z ebay? to v čom príde? neviem si to predstaviť, že aký veľký bude potom ten balíček :-D :-D mne chodia samé balíčky lebo objednávam iba samé maličkosti. balóny som už raz objednávala, také tie čísla veľké a vydržali dlho nafúknuté, nakoniec som ich sama sfukovala lebo sa mi nechcelo čakať :-D :-D
Odpovedať
Ahoj diablicaxyz, my sme kupovali sestre na svadbu tieto balony a boli sme velmi sklamani. helium dlho nevydrzalo a pri nafukavani balonov uchadzalo, cize nafukalo sa ich velmi malo a dalsia vec, balony neboli velkostou ako klasicke balony, ale skor ako " vianocne gule"...No cele zle, tak sme zhanali na poslednu chvilu...Takze toto bolo velke minus... Tolko moja skusenost, pekny den:)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme objednávali balóny na oslavu a veru dlho nevydržali nafúknuté. To radšej kúpiť niekde tu u nás hélium a pár balónov, podľa mňa sa to viac oplatí. :-)
Odpovedať
@hananevesta objednavala som tiez a praveze mam opacnu skusenost. balony vydrzali pekne dlho nafuknnute. asi skorej zalezi od akeho predajcu balony nakupis, tak ako vo vsetkom inom ;-) ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ajula3 Hélium chcem kúpiť zo zľavomatu, len balóny mám nakúpené z aliexpresu a mám trošku obavy, aby nezačali praskať, keď ich budeme nafukovať. Neviem či teda radšej zakúpiť u nás na Slovensku zopár kvalitnejších balónov...
Odpovedať
Mate nejaky link lacne balony
Odpovedať
Balony z ali neodporucam. Mal som jeden takyto balon na oslave a zvysne balony boli kupene priamo v obchode kde fukaju heliom a bol to velky rozdiel. Balon z ali je prilis tazky a tak aj po jeho naplneni dostatocne nevzlietne tak ako ine balony. Vgdrz je kratsia ale par dni vydrzi, avsak s tym, ze hned od zaciatku sa mu nechce ist tak vysoko.
Odpovedať
No moja skusenost s balonmi z ali je taka vseliaka, mala som par balonov, ktore boli v pohode, no strasne smrdeli. To sa nedalo vydrzat ten pach proste :-S :-S ]-( Balony z ali uz veru teda nebudem objednavat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?