Harmony dekor - referencie

Profilova fotka
Kočky prosím vás máte skúsenosti s touto agentúrou? Mne sa zatiaľ zdá prístup v pohode, milá, ústretová len si chcem byť na 100% istá pred uzavretím zmluvy. Ďakujem za každú referenciu dobrú aj zlú.
Odpovedať
@zuzanka21 Miška je skvelá, môžem len odporučiť. mám od nej svadobnú kyticu, pierko pre ženícha, náramky pre družičky, výzdobu na auto a kyticu pre mamku. má fakt nádhernú prácu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms Zatiaľ sa mi veľmi pozdáva, ale chcem počuť viac názorov kým sa rozhodnem.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som mala nejake vcicky od harmony dekor a velka spokojnost :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka a robili ti celú výzdobu alebo iba časť? Lebo ja chcem komplet výzdobu kostola aj sály tak ma zaujíma či je spoľahlivá a tak ;-)
Odpovedať
Ja som si poobjednavala par veci a davam 100%
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 mne celu vyzdobu nerobila... ale je velmi korektna a profesionalna... ja som mala vyzdobu bohuzial od inej bratislavskej agentury a stale to lutujem........ nebudes lutovat....
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka trošku sa bojím lebo ešte nerobila takú výzdobu ako ja chcem, preto váham...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 to ti verim, ale ja som mala dlhorocnu agenturu... a sklamali viac ako zaciatocnici.... Miska je sikovna a zvladne to....
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka och bože tak to veru nepoteší :-( ako moje predstavy celkom pochopila trošku to ešte budem musieť skorigovať ale najviac ma oslovila cena a jej úžasný milý prístup....
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 ona je skvela.... chapem, ze sa bojis... to je pochopitelne..... ja som sa nebala, verila som na 100% a sklamali.... s Miskou sa ti bude super spolupracovat...
Odpovedať
Profilova fotka
@zoldynka Si ma upokojila trochu :-) a inak smiem vedieť akú agentúru si mala ty?
Odpovedať
Dievčatá ak sa môžem zapojiť do Vašej malej debatky tak by som veľmi rada pridala referenciu na Mišičku :-) podľa mňa zuzanka21 nemáš absolútne nad čím váhať :-) môžem ti dať 1000 000 % odporúčanie :-) Miška je skvelá,milá, šikovná, kreatívna, profesionálna a hlavne veľmi spoľahlivá dievčinka, ktorá ti splní všetky tvoje sny....vôbec sa nemusíš báť, že chceš niečo iné a výnimočné ona ti to určite splní..vždy sa snaží aby jej zákazníčky boli 100 % spokojné a urobí pre to čokoľvek... Mne robí tiež komplet celú výzdobu a som neskutočne spokojná a nadšená z toho všetkého čo mi ukáže :-) :-) :-) a verím jej na 100 %....rozhodnutie je na tebe ale podľa mňa neoľutuješ :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzanka21 Ahoj, nam robila vyzdobu tiež Miška, je to uplna profesionalka, spolahliva, šikovna, perfektna.. urcite nebudes lutovat, jej praca je velmi kvalitna, v albume mam pofotenu vyzdobu, mozes si pozriet, zdobila nam salu aj auto a mame od nej svadbonu knihu hosti. Každy jeden host nam vyzdobu chvalil a keby mam dalšých 20 svadieb, mišku volam na kazdu jednu.. ale uz aj ako hosťa, lebo túto osobku si podla mna každy oblubi tak rychlo a tak velmi ako ja. Takze Mišku - Harmony dekor odporúčam všetkymi 10timi na 100% !!! ;-)
Odpovedať
Dievčatá ak sa môžem zapojiť do Vašej malej debatky tak by som veľmi rada pridala referenciu na Mišičku :-) podľa mňa @zuzanka21 nemáš absolútne nad čím váhať :-) môžem ti dať 1000 000 % odporúčanie :-) Miška je skvelá,milá, šikovná, kreatívna, profesionálna a hlavne veľmi spoľahlivá dievčinka, ktorá ti splní všetky tvoje sny....vôbec sa nemusíš báť, že chceš niečo iné a výnimočné ona ti to určite splní..vždy sa snaží aby jej zákazníčky boli 100 % spokojné a urobí pre to čokoľvek... Mne robí tiež komplet celú výzdobu a som neskutočne spokojná a nadšená z toho všetkého čo mi ukáže :-) :-) :-) a verím jej na 100 %....rozhodnutie je na tebe ale podľa mňa neoľutuješ :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 ja som od Mišky mala celú výzdobu svadby, od výzdoby nevesty až po výzodbu sály, je veľmi milá, ochotná, a môžem ju len na 1000%odporúčiť, spravila mi krásnu kyticku, krásnu ozdobu na svadobné auto, výzdobu sály, doplnky pre družičky, mne do vlasov, a výzdobu svadobnej sály, ľuďom sa to veľmi páčilo, ak chceš pozri si môj albu, naozaj je skvelá, a klamať ti nemám dôvod.
Odpovedať
Profilova fotka
@janekova.lenka @galinka16 @blond111 Ďakujem pomohli ste mi a hlavne uľahčili moje rozhodovanie :-) Ja som mala hneď z Mišky dobrý pocit :-N
Odpovedať
Ja som bola tiez s Miskou spokojna. Robila mi celu vyzdobu,mala som od nej aj pierka a kyticu. Je to uzasna osobka,odporucila som ju aj mojej sestre,ktorej urobila este krajsiu vyzdobu ako mne hihihii :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Takze mozem Misku len a len odporucit!!! mam od nej veeela krasnych veci.... posielala mi to na dva krat tolko ich bolo....som velmi spokojna vsetky sny a vsetko bolo presne podla mojich predstav.... ak by som mala dalsie prilezitosti na kupu takychto veci urcite cez Misku.... profesialna,mila,kreativna a ustretova takato je Miska.... odporucam 100%.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Konečne som sa dostala k napísaniu referencie. Dopredu upozorňujem, že trošku dlhšej :-) Pre Mišku som sa rozhodla po dlhšom váhaní lebo takú výzdobu ako som chcela ešte nerobila, ale riskla som to a to rok pred svadbou. Po pár vymenených mailoch na mňa urobila dobrý dojem a jej nadšenie s toho, že chcem inú výzdobu akú doteraz robila ma presvedčilo. Brala to ako výzvu a môjho zadania sa aj riadne chopila. Trpezlivo odpovedala na každý jeden môj mail, stretla sa so mnou aby ma ubezpečila, že všetko bude tak ako chcem, preberala so mnou všetky detaily, usmerňovala ma keď už som vymýšľala :-D A tak som jej verila, že som nakoniec aj tak všetko nechala na ňu aby urobila to čo uzná za vhodné. A konečný efekt? Urobila nám neskutočne krásnu výzdobu (nielen sálu, ale aj kostolík a terasu) po vstupe do sály sa mi chcelo plakať od šťastia aké je to všetko krásne. A nielen to, výzdoba terasy maličkými led svetielkami a kopou sviečok bola prekrásna hlavne večer, keď všetko svietilo. Taktiež všetky kvety, moja kytica aj pierko pre ženícha boli omnoho krajšie ako v mojich predstavách. Vôbec neľutujem, že som pár dní pred svadbou pomenila kvety lebo Miška ich tak krásne zladila, že z konečného efektu som skoro padla na zadok :-D Všetkým hosťom sa výzdoba páčila a každý bol z nej unesený, že takú výzdobu a kombinácie kvetov ešte nevideli. Miška je pre mňa TOP, neskutočná osôbka s perfektným prístupom, veľmi šikovná, splnila všetky moje očakávania, dokonca urobila aj veľa vecí naviac a dokonale tak zhmotnila všetky moje predstavy. Takže za nás iba ODPORÚČAME!!! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?