Handmade svadobná výzdoba - išli by ste do toho opäť?

Profilova fotka
Mnohé z vás ste si svadobnú výzdobu robili vlastnoručne, po večeroch ste si pripravovali každý jeden kúsok, ktorý potom zdobil sálu počas svadobnej hostiny. Stálo to podľa vás za to? Išli by ste do toho opäť? Nevyhodnotili ste to spätne ako zbytočne stresujúce, keď ste deň pred svadbou / v deň svadby museli okrem iného riešiť ešte aj výzdobu priestoru?
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa najlepšie rozhodnutie! :) S babami sme sa poriade zabavili, ani nám to netrvalo tak dlho ako ma tu baby strašili :D. A aspoň sme nesedeli doma a neobhrýzali si nechty... Zdobili sme večer pred svadbou, všetko už som mala nachystané a akurát sme to tam doľadovali, za nič by som nevymenila ten pocit, keď mi ľudia chodili chváliť ako sme to pekne vymysleli a nazdobili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika933 veru, tomuto pocitu zadosťučinenia sa asi nič nevyrovná :) a podľa toho čo čítam, tak asi je veľmi dôležité nájsť si priestor, ktorý ti dajú k dispozícii už deň pred svadbou, aby si to nemusela chystať v deň svadby (len niektoré priestory sú také vyťažené, že majú svadbu aj v piatok, aj v sobotu).
Odpovedať
Profilova fotka
Ano určite ale uz nie na vlastnej :D ..aj ked som svoju predstavu kamoskam povedala a ukazala, par veci nevyšlo . Avšak som im strasne vďačná a aj tak hostia nevedeli čo bolo v mojej hlave blaznivej :-D hostia si ju tak chvalilo ze krajšiu svadbu nevideliii :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
O svojej svadbe sa ešte vyjadriť neviem keďže nebola a nemáme ani termín zatiaľ :-D Ale pomáhala som kamarátke s jej handmade výzdobou, každý týždeň jeden večer asi tri mesiace v kuse som k nej chodila a robili sme výzdobu a musím povedať, že niekedy sa mi tak veľmi nechcelo ale premohla som sa a už keď som tam bola tak ma to veľmi bavilo, aj celé tie večery boli také milé a keď sa to potom nazdobilo všetko tak ako to malo byť tak som na nás bola veľmi hrdá :)
Odpovedať
síce som svadbu ešte nemala, no som zvyknutá si veľa vecí robiť doma a sama, takže mi to nepríde ako nejaká strata času alebo čo, neviem. celkom sa teším na to, keď si budem dekory robiť sama
Odpovedať
Profilova fotka
Ja somsi nerobila sama a odporucam to. Na mojej kamaratke som videla, ze to nie je dobry napad, ked mala ovela viac stresu a nestihacky kvoli tomu a vyzdoba sa jej predrazila povedala by som o sialenu sumu. Ja som mala aranzerku a nemenila by som za nic. Aj ked ja som dost umelecky typ a vela veci som si urobila sama, objednane som mala hlavne kvetinovu vyzdobu, stuhy, servitky, sviecky, stojan na zasadaci poriadok a podobne, ale vela veci ako menovky, zasadaci poriadok, cislovania stolov, svadobne menu, darceky pre hosti som robila sama. A som velmi vdacna za to, ze som to nemusela zdobit ja. Pred svadbou to bol uz aj tak preplneny casovy harmonogram a keby som mala cas venovat este aj tomu, tak by som bola urcite velmi vystresovana a potom unavena a tomu celemu som sa uz od zaiatku snazila vyhnut. Takze ked niekto chce tak ma moj obdiv ze sa do toho pusta si aj nazdobit vsetko sam, ale hlavne je dobre nemat velke oci, ze budem mat vyzdobu ako zo svadobneho casopisu a zaberie mi to hodinku den pred svadbou :-D
Odpovedať
ja mam v plane si vyrabat vacsinu vyzdoby sama aj nazdobit salu sama, teda spolu s mojou maminou, sestrami a kamaratkami. uplne sama by som si na to asi nikdy netrufla
Odpovedať
Profilova fotka
ja obdivujem uplne kazdu nevestu, ktora sa dohto pusti. neviem si predstavit, ze by som mala vybavovat celu svadbu a este si robit sama vyzdobu a ist aj nazdobit salu. este ked je to tak, ze dovolia neveste prist tam aj o par dni skor tak je este ako tak ale ked sa to ma stihnut den pred svadbou.. neviem si to predstavit aky to musi byt frmol. klobuk dole baby :)
Odpovedať
Profilova fotka
no baby akoze ja som si myslela, ze robit si vyzdobu sama bude super ale teraz ako som toto citala asi zacinam menit nazor :-D ale napadla mi este jedna otazka. mali ste spocitane o kolko menej vas to vyde ked si budete robit vyzdobu same ako nejaka agentura?
Odpovedať
Profilova fotka
@marianusik Ale každá má inú predstavu, možno ty chceš niečo jednoduchšie, budeš mať aj menej ľudí takže u teba to nemusí byť také náročné ako to mali niektoré iné aj keď si myslím, že potom ten pocit zadosťučinenia stojí za to :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sla by som do toho este raz... vyrabala som aj naramky pre druzicky :-) V piatok s druzickami sme zdobili... sranda... a este potom som si v izbe naparovala saty svadobne tylove... joj treba si kazdy okamih uzivat
Odpovedať
Ja idem do toho, plánujem si spraviť všetko vrátane kvetinovej výzdoby a kytice :-) Je to úžasný pocit zakaždým keď sa mi niečo podarí zohnať. Navyše ma to vyjde skoro o polovicu lacnejšie ako mi ponúkali takže to je veľké plus :-) Ja sa toho veľmi nebojím lebo som už bola pomáhať zdobit asi 10 svadieb za posledné 3-4 roky, skoro všetky tam kde budeme aj my, takže viem čo treba kedy a ako prveé spraviť a čím pokračovať aby to pekne fičalo :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nieco by som si chcela veru spravit sama, no isto pouzijem aj nieco kupene. hrozne sa mi pacia dekoracie, ktore su rucne doma vyrobene, no poznam svoje moznosti, tak by som sa rada uberala cestou, ktoru zvladnem. bude to aj take aj take ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?