Fialovo-zelena alebo le jedna z nich poradte

babyyy som tak strasne neozhodnáá... doteraz som chcela fialovu vyzdobu ale zacinam uvazovat aj o zelenej... ale ma napadlo co ak ich spojim... ? co robit ?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikushka2521 zelena a fialova k sebe celkom idu podla mna :-) tiez zavisi aky odtien si vyberies.ked sa nevies rozhodnut, tak si daj obidve a mas po probleme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, Urcite tato kombinacia nieje zla volba.. Odporucame ju nevestam. S pozdravom. Flover
Odpovedať
@najinka jááj ked ja neviieem :D coked vyberiem zle :D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikushka2521 ale nevyberies zle neboj, predsa vyberies, co sa tebe paci.skus si to zadat do googlu a popozreaj na nejake obrazky :-)
Odpovedať
áno obe ale veľmi jemný odtieň, pôsobí to elegantne, tie tmavé odtiene týchto farieb sú podľa mňa ťažké, aj zelenú daj veľmi jemnú
Odpovedať
Profilova fotka
Zavisi od odtiena, ale mozes skusit nejako takto. To len tak pre inspiraciu :-D
Odpovedať
ja budem mať tyrkysovo fialovú....ale každý si pod tyrkysovou farbou predstaví niečo iné....ja som brala tyrkysovú do zelena a priateľ tyrkysovú do modra...určite dobrá kombinácia, lebo to nie je ošúchané a staré....ale práve riešime dilemu či modrá alebo zelená tyrkysová...takže sme dveeeee
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez povodne planovala presne tuto kombinaciu : fialovo s bledunko-zelenou, ale nakoniec sme sa rozhodli pre rustik-vintage a bude to cele take natural do fialova. ale nemozes s tym podla mna pokazit, ak to neprezenies :-) je to velmi mila kombinacia a pozitivna :-)
Odpovedať
@nikushka2521 Ahoj, ja budem mat zeleno fialovu vyzdobu a vobec sa jej neobavam. Obidve mame s priatelom v oblube tak preto tieto farby.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali taku ruzovo zelenu a tiez som sa obavala toho, ci to nebude vela farieb,a le bolo to skvele a nelutujem. Ale ak mas v hlave daku predstavu tak daj na vnutorny pocit :) hlavne aby nevesta bola spokojna! ;-)
Odpovedať
Ahoj, pozri moj profil, tam je len maly prierez fotiek z toho, co najdes na facebooku. Lena
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Ja tiez planujem fialovo zelenu vyzdobu.Hoci na zaciatku som chcela len fialovu ( inak moja oblubena farba ) ale v restike maju jednu stenu zelenu preto by som chcela skombinovat fialovo zelena ;-) hoci do svadby je este mesiac a pol a uz som to par krat menila :-D najprv som chcela levandulovu potom tmavo fialovu a nakoniec fialovo zelenu :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ked sa neviete rozhodnúť, dajte fialovo-žltú :D
Odpovedať
@domk
Odpovedať
Ale ak sa necháte inšpirovať prírodou, nikdy to zle dopadnúť nemôže ;)
Odpovedať
Fialova farba sa pouziva na pohreboch, ja by som ju na svadbu urcite nedavala, hlavne starsi hostia si to spoja s pohrebom. Zelena je nadherna v spojeni s bielou a zlatou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckaferi, @domk a @bejkab baby ak ste si nevšimli ona už mala svadbu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň určite nič nepokazíte ak spojíte tieto krásne farby :-)
Odpovedať
Dobrý deň...ja posielam foto našej práce v prevedení zeleno,žlto,fialová.krásna a zároveň žiarivá kombinácia farieb :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?