Farebná kombinácia žltej

Rada by som sa s Vami poradila a prediskutovala akú farebnú kombináciu zvoliť: ŽLTÁ s kombináciou ružová. Alebo žltá s kombináciou ornažová? resp. len čisto žlto-biela? Dajte nejaké rady a tipy? Ktoré nevestičky už mali výzdobu v žltej? vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj aj ja idem mat vyzdobu v zltej je to krasne videla som to a nadhera,vyzdoba zlta v kombinacii z ruzovou podla mna ani nie,z oranzovou je podla mna az moc ostre skor ta biela alebo cisto zlta...ale je to na kazdom zanas co sa kazdemu zans paci...ja chcem mat cisto zltu...aj kyticku ....
Odpovedať
A aké kvety budeš mať v kytičke...lebo ja som videla poväčšine slnečničky (ale tie ja veľmi nemusím). Ja mám rada pestré farby..to je jedno aké. A výzdobu budeš robiť sama? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat cisto zlto-bielu, posobi to pekne, sviezo a luxusne, hlavne vela kvetov a sviecok:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa rozhodla tiež urobiť žltú výzdobu, síce nie na svadbu, ale na detský ples. a bolo to super a aj ohlasy boli dobré, je to fakt také svieze, chytilo to celé nádych jari.
Odpovedať
no to môžeš mat smotanovo žltú, zeleno žltú, bielo žltú tak si spáruj vedla seba farby a čo ti padne do oka
Odpovedať
Profilova fotka
@tankavranka pozri do mojho albumu. hodila som tam par farebnych kombinacii http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ooo...
Odpovedať
@tankavranka Podľa mňa je farebná kombinácia žltá - oranžová úplne úžasná, určite je vhodná na svadbu tak apríl-máj kedže sú to krásne jarné farby. Bola som kamoške na svadbe s touto kombináciu a vyzeralo to fakt úžasne tak sviežo... energicky... a hlavne to nie je okukaná kombinácia...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som si vymyslela fialovo-žltú kombináciu :) je to úplne super ;-) ;-) Takže som jednoznačne za žltú tiež ;-)
Odpovedať
tmavo zlta a tmavo modra, doplnene bielou, cakala som hrozu, ale bolo to krasne :))))
Odpovedať
:-) Dakujem za super zaujímavé kombinácie žltej s - XY. Najviac sa mi páči krásna žiarivo žltá spolu s pekne výraznou ružovou. Ale ani oranžová nie je zlááá...(len neviem či to už nebude moc ) uvidíme. Každopádne dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak zlto- tmavomodra??? alebo zlto-tmavohneda??? alebo zlto-cervena (ale taka pekna:D)??? ja uvazujem nad tymito kombinaciami a neviem sa rozhodnut... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som presla asi vsetkymi farbami, co ste tu vymenovali:D najprv som chcela taku fialovo modru, ton v tone, potom fialovo zelenu, tak fialovo zltu(vsetko syte farby, fialova, ta potom padla), a tak som ostala pri cistej zltej a po preskumani viacerych kombinacii som sa rozhodla, ze so zelenou ju nechcem, ale s bielou hej :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som viac menej rozhodnuta pre taku tmavsiu zltu- tmavsiu modru a bielu k tomu :-) :-) :-) hmmm?
Odpovedať
Profilova fotka
@tankavranka žltá sa dá kombinovať s veľa farbami. podľa toho o aký odtieň ide. krásna je kombinácia pastelových farieb - žltá, zelená, tyrkysová, modrá, fialová, ružová. žltá s oranžovou je krásna - ja osobne som na svadbe mala tiež túto farebnú kombináciu. pri nej si treba dať pozor aby ste to s dekoráciami veľmi neprehnali, keďže obe farby sú dosť energické :). čo sa týka kvietkov - gerbery, ruže, chryzantémy, iskerníky, gladioly, frézie, spomínané slnečnice, tulipány. všetky určite nájdete v žltej aj oranžovej variácii, dokonca aj v ružovej :) (asi okrem slnečníc).
Odpovedať
;-) jeeej dakujem ti @bonitaaurelia. Potešila si ma.
Odpovedať
pridavam sa k zltej diskusii, ktoru som sa rozhodla kombinovat s bielou a sivou... hadam, to vyjde :) Vsimla som si, ze teraz leti dost fialova alebo taka vyrazna ruzova, ale ja som akosi automaticky chcela zltu... tak isto mame zariadeny aj domcek a posobi to na nas velmi dobre - slnko nam dava energiu.
Odpovedať
ja idem do zltej v kombinacii s tmavohnedou, veselica bude na jesen, tak mi tam tie farby seknu :-)
Odpovedať
Myslím že žltá pôjde pekne kombinovať s ružovou. Veľmi záleží aký odtieň žltej a ružovej si vyberieš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?