Farebná kombinácia výzdoby

Profilova fotka
Ahojte, zaujimalo by ma ci existuju nejake pravidla, alebo cim ste sa riadili, ked ste sa rozhodovali do akej farby chcete mat ladenu svadbu. ?? Mne sa napr, paci kombinacia bielej-zelenej-levandulovej, pripadne aj hnedej, s tym, ze v levandulovej farbe by som chcela mat iba original levandulu. (pisem levandulova, lebo si myslim, ze je to iny odtien fialovej, ako je klasika) :-D Bojim sa aby to nebolo prekombinovane. Dakujeeeem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Levandulovo zelena je strasne pekna kombinacia. fakt. Bude to take svieze. Netradicne. Ale napriklad mne dekoraterka povedala, ze ked mame steny v sale bledohnede a tmavohnede, tak si nemozem dat cerveno-ruzovu vyzdobu. A ze uz vobec sa nemam ladit ja (farba topanok, kytice) podla vyzdoby. Takze ja neviem. Ale mam pocit, ze kaslem na jej nazor a urobim si podla seba.
Odpovedať
Ja som sa riadila podla seba. Farbu som si vybrala taku aka sa mi paci. Dohliadla som ale na to, aby vsetko spolu ladilo . Takze ja som chcela mat Lalie tie prekrasne kralovske nie hocijake. A mala som z nich svad.kyticu. Druzicky mali lalie s bielymi ruzami, manzel mal tiez laliu pripevnenu ale nie rozkvitnutu. Kostol a vestko bolo vyzdobene zeleno-bielo takze tiez lalie. Mala som ich vo vysokej priehladnej vase boli prekrasne mali urcite asi meter. Tvoja kombinacia s tou lavendulovou je prekrasna. Prava lavendula ma aj vynimocnu farbu . Prekombinovane to nebude, lebo si myslim ze zeleno-biela je klasika a lavendula jej prida len farbu. Takze do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@dadisa ja chcem ke´d svadbu tak fialovo zlatú čiernu! Cca takú ako je na fotke, hm niekto povie že je to tmavé niekto že pohrebné- hmm ale nikto si nevie predstaviť ako vyniknú biele šaty ;-) a nech si vraví kto chce čo chce mne sa to páči.. je to tvoja svadba a treba si ju spraviť taku aku chces- resp. jediný kto ti do toho može rečniť je chľap ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 @elysee35 @aymee baby dik za rady. Do svadby mam este rok, ale chcem si to postupne naplanovat a co sa da si chcem sama vyrobit. Este sa aj zamyslam, ci budem schopna si vsetko potom nachystat sama aj restiku aj kostol, ale to je ete casu :-D . Inak to ma nenapadlo, ze treba brat do uvahy aj farbu stien restiky. Good point. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dadisa Aj ja by som si chcela sama zdobit. Len neviem, co s tou ikebanou na hlavny stol, to zas neviem vyrobit sama. Chcem na stol svietniky, co vyzeraju ako velke pohare na stopke a do toho kvet a plavajuce sviecky. Ale co budem robit po svadbe s tolkymi svietnikmi? Ako si to ty vymyslela?
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 no tak na tu ikebanu by som si netrufla ani ja, by som si ju dala spravit asi tam kde aj kyticu. A tie svietniky, neviem sice kolko stoji pozicanie, ale asi by som si to porovnala ci sa tooplati kupit alebo iba pozicat. A potom by som to asi popredavala. Ja by som tiez chcela, ale bez stopky. kde by som do stredu dala velku sviecku.Alebo tiez na ten sposob, Tiez sa mi pacia plavajuce sviecky, len neviem aka je tam doba horenia, kolko to vydrzi...
Odpovedať
Profilova fotka
@dadisa Ja mam tie sviecky doma, asi vyskusam kolko vydrzia. Ja praveze neviem, kde sa daju take veci pozicat. Zdalo sa mi to drahe, ked som to videla. Kupila som zatial jeden svietnik, ze ako bude vyzerat a stal okolo 3 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 tak ked to stoji iba 3 ecka, tak to je fajn cena, nie? teda zalezi kolko ich potrebujes
Odpovedať
Profilova fotka
@dadisa Ved to, ja vobec neviem. Neviem si predstavivt, ake dlhe budu stoly a kolko coho treba. Mna strasne bavi vyrabat veci, rada by som si to robila sama, ale zatial mam hlavu v smutku z toho. Nasla som taky fajn internetovy obchod, vola sa tusim nejako kvety margareta. Mozno skusim nejako presvedcit dekoraterku, aby mi pomohla, ale pouzila moje veci. Hadam, by sa to mohlo nejako odrazit na cene.
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 no to by bolo fajn :-)
Odpovedať
@dadisa tato kombinacia sa mi paci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?