Farba výzdoby

Profilova fotka
Ahojte... Chcela by som sa opýtať aký máte názor na výzdobu stolov a stoličiek... Veľmi sa mi páči bielo-čierna výzdoba a trochu ružovej aby to nebolo také nudné... Lenže mojej mamine ani svokre sa tento nápad veľmi nepozdáva, že sa budú cítiť ako na kare... :-| Ďalšou alternatívou by bola zlatá s bielou, lenže táto kombinácia sa nepáči manželovi... Vôbec netuším ako sa mám rozhodnúť aby boli obe strany spokojné...Ďakujem za rady :-)
Odpovedať
ciernobiela je megaaaaaa. neviem co sa ludia tak boja ciernej, ved v niektorych kulturach je to farba zivota a okrem toho je elegantna. ake navrhy maju svokra a mama. teda ked uz kritizuju, maju aj nejake konstruktivne navrhy?
Odpovedať
Profilova fotka
@timejka30 Ahoj, myslím že si si vybrala veľmi krásnu kombináciu a čoraz viac ide aj do módy :) Čierno biela kombinácia je pekná, ale pridala by som určite aj inú ffarbu, napríklad zlatú :) Prikladám foto svadobnej torty v tejto kombinácii, na Vašom mieste by som išla do bielej, s jemným doplnkom zlatej a ešte jemnejším doplnkom čiernej (aby sa mama aj svokra necítili ako na kare :)) čierna sa dá dať kľudne len ako stužka na vázy, prípadne na servítky, biele kvety, zlaté doplnky do kvetov, biele sviečky, zlatobiele servítky.....dá sa všeličo vymyslieť a nakombinovať :) Dúfam, že sa nakoniec rozhodnete, jednu radu mám, je to Vaša svadba, Váš vysnívaný deň D, Vaša mama aj svokra tú príležitosť už raz mali, Vás ešte len čaká a chcete aby to bolo tip top ;) Sadnite si spolu s budúcim manželom k počítaču, vyhľadajte bielo-čierno-zlatú výzdobu aj v cudzojazyčnom vyhľadávači. Pekný večer :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja si myslím tiež je to skvelá kombinácia a kľudne aj všetky 4 farby čierna, biela, zlatá, jemná ružová. Dá sa to skvelo decentne nakombinovať. Pre inšpiráciu. Pekný večer.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám veľmi pekne za názory :) :) :) Veľmi to potešilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
moze ta kombinacia byt velmi pekna, ked budes mat fotky tak pridaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@timejka30 :Dobrý den , vůbec bych se této barevné kombinace nebála , když jí hezky nakombinujete bude to vypadat velmi elegantně , přeci jen kombinace bílé , černé a světle růžové , je nevšední a vypadá hezky . Celkově i černá barva je velmi pěkná s kombinací stříbrné a vůbec to není smutné , ba naopak , vypadá to velmi luxusně a hezky :-) Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovedať
Profilova fotka
urcite sa jej neboj :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?