DYI Vyzdoba

Profilova fotka
Baby, s priatelom sme sa rozhdoli, ze si svojpomocne pripravime vyzdobu na svadbu, ale zacinaju ma odradzat znami, ze nemame sancu stihnut si vyzdobu pripravit.. Viete mi vy, vydate kocky, co ste si robili vyzdobu same, napisat vase skusenosti, popripade comu sa vyvarovat? Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahojte toto aj mna zaujíma 😃😀
Odpovedať
Profilova fotka
Po mojich skúsenostiach si tiež myslím, že by si to mala radšej nechať na odborníkov. My sme si robili sami len pom poms gule a bolo s tým toľko roboty, že som nestíhala pripravovať iné veci a týždeň pred svadbou som z toho bola úplne na nervy. Takže ja odporúčam tiež nehnať sa, radšej si objednať 1-2 ľudí, ktorí ti výzdobu pripravia podľa tvojich predstáv a vychutnať si krásne chvíle, ktoré sa už nebudú opakovať. Okrem toho, zostane ti zbytočne veľa ozdôb a drobností, za ktoré zaplatíš a nakoniec s tým budeš mať veľa práce, aby si sa ich zbavila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja som si tiez chcela urobit vyzdobu sama,lebo kamoska co sa vydavala pred 2 rokmi, ma presviedcala,ze to zmakneme,ze mi pomoze a aj ostatne kamosky ze pomozu. Tak som zacala zhanat vsetok material a bola som aj v svadobke,kde som nakupovala nejake drobnosti a len tak pre pokojnu dusu som poprosila majitelku nech mi urobi cenovu ponuku,ze si porovnam kolko ma to vyjde,bola ochotna,zlata,nadiktovala som jej vsetko co tam chcem, fotky mi poukazovala,ze ako si to predstavujem a na druhy den mi poslala cenovu ponuku a viac som nemala o com premyslat. Cena je super, za material by som dala urcite tak isto a este plus praca,tie nervy okolo toho, a viac ma nikto nepresvedcil na svojpomocnu vyzdobu :-) a kamoska co si ju robila sama bola spokojna,ale bola vraj neskutocne nervozna,ked sa zdobilo,aby bolo vsetko tip top, "zabila" tym vlastne cely den. Ak sa vam to cenovo oplati,kludne chodte do toho,ak vam ma kto pomoct. Tiez zalezi co vsetko v tej vyzdobe chcete mat. Ak to bude nieco jednoduche (lebo to je aj tak krasne) a vies si to v hlave predstavit,ako to bude vyzerat a tiez ak mas esteticke citenie,tak chod do toho podla mna. Ja som sa bala toho,ako budem viazat masle na stolicky,ako niektore veci pripevnim,ako pozabudam polovicu veci a tak :-) a to mam esteticke citenie dost vyvinute :-) ale povedala som si,ze to predsalen necham na odbornikov :-) a budem kludnejsie spat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@svetkamisko a povies mi cenu? Lebo co mne nacenili bolo cez 1200 eur 😂😂😂😂 dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik Dobrý večer, chceli by ste si urobiť výzdobu samy, chápem to, pretože svadba nie je lacná záležitosť a platiť za služby ešte aj výzdoby je ďalšia finančná položka naviac. Dajte si otázky čo všetko chcete, či si to nakúpite, požičiate - to su náklady. Či všetko čo chcete viete zohnať alebo si vyrobiť. Hlavne či toto všetko dokážete urobiť bez stresu a najdôležitejšie je či môžete sálu zdobiť aj dva dni pred svadbou, lebo ten deň pred svadbou budete ešte posledné veci vybavovať a hlavne oddychovať a v deň svadby si výzdobu sama robiť nemôžete. Platíte za toto všetko a ste bez stresu, bez vybavovania, zháňania, kupovania, atď. Ak by ste mali záujem môžete mi do správy napísať počet ľudí, počet stolov a typ (okrúhle, hranaté) aj do akého tvaru budú usporiadané, Vašu predstavu o kvetoch (či umele, žýivé, mix - aký typ), prípadne čokoľvke čo by ste chceli mať na svadbe. Na základe tohto Vám viem vypracovať približnú cenu od - do. Prosím nezabudnite aj uviesť kde sa svadba bude konať. Sama uvidíte čo sa Vám potom viac oplatí. Pekný večer
Odpovedať
Na kamarátkinej svadbe bolo takmer všetko robené svojpomocne a bolo to super :) Urobila som jej oznámenia podľa jej predstavy a tie si už len vytlačila, taktiež boli v rovnakom štýle k tomu dopasované aj menovky, krabička na Rady do manželstva, robila som aj svadobný strom, urobili sme krásne a brutálne náročné pierka.... Aj darčeky pre hostí boli ručne robené... Na stoloch bolo obilie ..... a to všetko v oranžovej a modrej farbe. Netypické ale krásne :) Ja už sa neviem dočkať, ked si budem svadbu taktiež sama chystať, už teraz mám album plný inšpirácií na DIY dekorácie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik no tak 1200 eur by som ani nahodou nedala. Nas to vyjde cca 250 eur plus kvety od kvetinarky cca 100 eur. Za taku vysoku sumu ako pises mozes mat rovno svadobnu agenturu, ktora ti to cele zorganizuje. Nechapem preco ti to tak draho vypocitali. @asaria no ja si tiez niektore veci robim sama- pierka, darceky pre hosti, knihu hosti a tak :-)
Odpovedať
za 250 dni,ci kolko ti to vychadza,ze nestihnes???nesranduj.v prvom rade musis mat predstavu,aku vyzdovu si prajes a podla toho zhodnotit,ci sa ti to financne oplati.ja chcem v style shabby chic alebo aspon trosku podobnu tomuto stylu.mam vela veci po babke,ktore sa tam daju vyuzit,co je zaklad,ze nemusim kupovat vazy a ostatne drobnosti.neviem mozno sa nakoniec rozhodnem pre firmu,ktora mi to urobi,ale zatial som v stadiu,ze vsetko zvladnem.jediny problem je v tom,ze si neviem predstavit,kedy salu budem zdobit.ked v piatok zvykne vraj byvat posedenie s rodinou.musis poznat salu,premerat si ju,popozerat inspiracie a podla toho premeriavat a robit zoznam,co vsetko budes potrebovat.potom vsetko vykalkulovat a okresavat cenu,vyskrtavat zo zoznamu atd.nezabudnu pripocitat cenu kvetov a vybraz velkosklad alebo kvetinarstvo,odkial budes brat kvety
Odpovedať
@svetkamisko kto ti nakoniec robi vyzdobu a ako priblizne bude vyzerat?mna odradila kamoskyna svadba,kde jej napocitali 650€ aj s kvetmi a to sa mi zda nehorazna cena za to,ze mala poloprazdny stol a par kvetov vo vaze
Odpovedať
@hoblinka13 urob namiesto posedenia s rodinou zdobenie saly s rodinou:D
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 no mne robi vyzdobu svadobka, neviem ci chces konkretne vediet ktora? Mne za vsetko co chcem, zatial napocitali tych 250 eur a som ochotna ist aj do 300 eur plus tie kvety,nemam o com :-)
Odpovedať
@dumbik Ahoj! aj ja som zvažovala, žeby som si výzdobu vyriešila sama ... chcela som najskôr niečo jednoduché, tak som si vravela, že zbehnem do Ikey a tam si nakúpim ... ale! kvety sú napríklad v našom prípade najväčšia položka a to myslím svadobnú kyticu, kvety do sály, výzdoba do kostola aj na auto .. takže tam by som neušetrila takmer nič, nakoľko by som si isto sama neviazala kytice ani ikebany ... takže som si nakoniec objednala komplet výzdobu a robím si len menovky a pierka ... ale ak si nájdeš baby, ktoré ti pomôžu tak prečo nie ale po finančnej stránke neviem či ti to pomôže ... ale všetko záleží na tom, čo by si chcela do výzdoby :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Do It Yourself ;-)
Odpovedať
Vyzdobu som si robila celu sama okrem svadobnej kytice ...sice makacka pol roka ale vysledok stal za to.....cela vyzdoba na stala cca200e navleky na stolicky sme mali prenajate takze este k tomu plus 2e za ks 40 ludi sme mali.
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik stihnete...neboj.. tiez to tak riesime..po veceroch sijem obrusy z juty a cipky, vyrabam svietniky, vazicky a "stuhovu stenu" ... den pred svadbou si zdobime priestory vrátane aranzma na stoly.. a zaroven aj park jde bude obrad :))) takze hlavu hore, a ked k tomu mate vzťah, tak to bude radost a nie starost ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@tin_ka_ke vdaka :) cez vikend som sa rozpravala s kamoskou, ktora si sama chysta vyzdobu a tiez ma upokojovala a ponukla svoju pomoc :) som kludnejsia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti haha, sorry, som to poplietla :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti stane sa aj najlepsim ;-) opravit to uz ale nejde 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze vacsina z nas si chcela povodne robit vyzdobu sama. Tiez som chcela. Ale nakoniec som to radsej nechala tym ktory nebudu mat ziadne vacsie problemy pri zohanani materialu a rozhodovani ake farby, ja by som sa z toho asi scvokla :-)
Odpovedať
Mala si na mysli DIY? :) :) :) Do it yourself...
Odpovedať
Profilova fotka
@ceresnicka7 mala mala :) opravit sa to uz, zial, neda :)
Odpovedať
Ahoj baby....ja si robím výzdobu sama na svoju svadbu. ..od pierok pre hostí. .pierka pre tatinov..vaziciek...svietnikov. ..škatuľky na pierka..rozety nad candy bar...papierové vrtulky...čipky na stôl...obálky na oznamenia a tak ďalej :) veľmi si to uzivam...Všetku tú prípravu. ..hľadanie pozeranie vymyslanie :) kľudne choďte do toho nevesty....môžem aj veľmi rada poradiť alebo vám moje veci po svadbe posunúť ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, som tu nova a nemam vobec este prehlad o cenach vyzdoby a podobne preto by som sa vas chcela opytat, hlavne tych ktore uz maju po svadbe, je lepsie si vyzdobu urobit sama alebo to na niekoho nechat? nie je s tym vela starosti? :-)
Odpovedať
Baby,najprv vas cena vyzdoby troska sokuje a poviete si ze to zvladnete sami aj za polovicu ale omyl. Nejde to.zistis ze nemas cas.nevies kde mas tie veci hladat atd. Mna vysla vyzdoba cca 800 e, kazdemu sa pacila,ziadna gycovina,ziadna organza. Babe ktora mi ju robila mozem ruky nohy bozkat a viem ze sama by som to ani nahodou nezvladla. Cakam na fotky od fotografa a pridam.
Odpovedať
Ahojte, aj ja by som rada ziskala kontakt na nejaku schopnu a cenovo dostupnu dekoraterku ☺. Tiez som pisala dvom a mi napisali ze od 1000e vyssie 😁😁 svadba = bankrot pri niektorych sluzbach 😁
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik my sme sami robili vyzdobu. Zalezi aku komplikovanu vyzdobu chces a v akom sa ponesie duchu. Myslim ze pokial chces klasicku tak par organz kamienkov a td nie su velmi financne narocne. Kvetova vyzdoba byva celkom draha. ja som nakupila gerbery v lidli a tu dlhu travu zelenu v kvetinarstve a hodila do gulatej vazy. efekt dokonaly a kazdy chvalil aky super napad a cela kvetova vyzdova ma stala asi 12€... Nasa vyzdova bola origami... 440 zeriavov som poskladala asi za 30 hodin celkoveho casu :D Vyroba slavobrany 2,5 dna, etazery asi 3h aj nakreslenim, vypalenim a zvaranim.... na strop som kupila lampiony ktore budem urcite predavat a niektore su pomalovane. ked tak mrkni moj album :-)
Odpovedať
Ja som tiez rovila vyzdobu sama, ale mna to bavilo, ked ti ide ia o usetrenie penazi tak si ju daj spravit radsej agenture...neusetris ( ak ti nacenili 1200 e) tak chces nieco extra a ak ta handmade praca nebavi omrzi ta aj vyroba vyzdoby...hod sem aspon fotky aku ches vyzdobu bez jasnejsej predstavy ti kazda nevesta povie nieco ine ...a este k vyzdobovaniu v piatok som mala 7 pomocnicok,cize musis si najst aj ochotnych ludi co ti s tym pomozu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som robila výzdobu sama a určite by som nemenila :-) miesto, kde sme mali svadbu toho veľa nepotrebovalo a takisto som zástanca jednoduchosti. Kvety som si objednala u kvetinára, ale poviazala sama s družičkou. Zdobili sme v piatok pred svadbou - ja a moje dve družičky a všetko sme v pohode stihli. Náročné bolo to, že sme všetky obrusy a obrúsky šili s maminou samé.... ale na to bol celý rok. Vázy, vázičky a sviečky sme kupovali, ale nebolo to nič extrémne. Aj keď sú na SVK agentúry, ktoré zabezpečia a pripravia rozprávkové výzdoby, ja by som to nedokázala nechať na nikoho iného :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik ja ti takto poviem, ak mas dobru pomoc vyzdobu si sama stihnes spraviť...ale co sa po cenovej stránke týka..neuvedomis si to..lebo nebudes ratat kazdy cent..ale tie agentury su fakt "lacnejsie"..kedze disponuju servisom a ostatnými vecami....tá suma 1500...je uplne že TOP...kedze je v tom zaratana aj ich práca aj kvety a všetko! Ja som si tiež robila sama a nakoniec ma to v celku vyšlo nehorázne viac...ale zas ma to jednu výhodu....ked si spravis vyzdobu sama...nemozes sa stazovať na nikoho..akurat len na seba.... (ako ja..ked som pozabudala pár vecí:).....držím palec pri rozhodovaní...nech si hlavne TY spokojna:)
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy dakujem :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?