Drevene svietniky

Ahojte, neviete mi prosim Vas poradit, kde by som zohnala drevene svietniky za rozumnu cenu, ako dekoraciu na stoly, resp. kedze ich potrebujem viac, tak idealne by bolo si ich pozicat? Dakujem za odoved :-D
Odpovedať
Skoda ze ti neviem poradit, ale snad ich najdes niekde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
drevené svietniky je široký pojem :-) máš nejakú konkrétnu predstavu? :-)
Odpovedať
zhanam hnede drevene svietniky napr. nieco taketo - https://sk.pinterest.com/pin/75857574... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tintinaa hmm tak s týmto neviem v tejto chvíli nijako konkrétne pomôcť ale budem na to myslieť keď by sa ku mne čosi také dostalo :-)
Odpovedať
jeee super dakujeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no včera som také niečo videla v Ikea, ale je pravda, že to čo som videla bolo iba biele takže neviem č by to vôbec bolo ok pre teba :-)
Odpovedať
to je od teba mile, ze na mna myslis :D...no ja sa chystam teraz vo februari na svadobny veltrh do BA, tak mozno tam najdem nejaku svadobnu agenturu, ktora bude prenajimat take svietniky a tiez chcem ist do ikei, tak sa tesiiim :D len je pravda, ze najradsej by som si to prenajala ako kupovala, lebo, ked som to tak ratala, tak mozno ich budem potrebovat aj cca 25ks, co je dost...
Odpovedať
@tintinaa ahoj, také podobné ale biele som videla v jysku.. majú ich zlacnené tuším za 9€ sa mi zdá..rozmýšlala som nad nimi, že by som ich ešte trochu upravila.. ako teraz čítam, keď chceš také množstvo tak radšej prenajať, alebo kúpiť a rozpredať.. myslím, že by sa ti ich podarilo predať..
Odpovedať
ahoj :D aj ja som ich videla v jysku, tiez som nad nimi uvazovala, ze by som ich natrela :D len tiez mi to pride palka za tolko kusov, vsak uvidim ako pochodim v BA...:D a dakujeeem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?