Drevene sudy, debničky, slavobrána, paletové posedenie... kto požičia z okolia TN?

Profilova fotka
Nemá niektorá, prosím, skúsenosť so zapožičaním exteriérovej svadobnej výzdoby? Konkrétne niečo ako drevené sudy, debničky, paletové alebo iné, také vintage, nature posedenie, veľké lampáše, drevená slavobrána, fotostena v prírodnom štýle, staré dreve, okenné rámy, rámy zo starých obrazov, atd., niečo ako na fotografiách? Potrebovala by som si spraviť taký menší prieskum, aby som vedela či sa mi oplatí zháňať toto všetko na vlastnú päsť alebo si to jednoducho u niekoho objednať, hoci tu nastáva problém, že ide len o akúsi polovičnú zákazku pre agentúru... Ďakujem za všetky tipy a rady :)
Odpovedať
Ja nieco take chcem vyrábať :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mna toto zaujima
Odpovedať
Profilova fotka
@euni124 tiež som mala pôvodne takú predstavu, ale začala som pozerať koľko stoja také staré sudy, drevené debničky a podobne... a dospela som k tomu, že je to dosť nákladné, ak s tým potom nechcem nejak podnikať alebo čo... a to nechcem :) veď len veľké lampáše stoja okolo 40 - 50 eur. Je to krásne na fotografiách, ale takéto nákladnejšie veci sa asi viac oplatí požičať a detaily dorobiť. No uvidíme.. zatiaľ nie som moc úspešná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy991 Ja som toto mala na svadbe - drevenny sud ako stolik, drevenne dvere, taku vintage fotostenu a mam aj vela vintage rekvizit ako rozne tabulky, hodiny, atd. .Viem to zapozicat. Napis spravu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?