Dilema! Okruhle stoly ci klasika? kde vyznie viac výzdoba

Profilova fotka
Ahojte holky, ja mam taku dilemu, mam moznosť vybrat si okruhle alebo klasické dlhé stoly....A fakt som v koncoch! Neviem sa rozhodnut. 50:50 :/ :-| Riesim to len v rámci výzdoby...okruhle stoly sa mozno zdaju krajsie ale ta vyzdoba tam tak nevyznie (či?)... dlhých stoloch krásne vyznie výzdoba a vyzrerá to tak sumarizovane ked je to usporiadane....ale nieje to nic nové zas klasika 4 rady...:/ Fakt neviem. stolicky budem mat tie rustikalne chaviari..... Potrebujem poradiť hlavne od skúsených aranžérok ako aj od Vás nevesty! Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Moj sen je mat okruhle...su take romantickejsie a vyzera to krajsie...ale v sale kde bude svadba by sa to nedalo tak budeme mat dlhe ale tak ze po 8ludi pri jednom stole,a pojdu do sikma....uvidime...ale ak by bola moznost a priestor berem okruhle
Odpovedať
mne sa zdá, že na okrúhlych vyznie krajšie aj výzdoba a aj z praktického hľadiska je to lepšie... hostia majú okolo seba viac miesta, ľahšie sa im bude vstávať od stola a sadať... ja som za okrúhle :)
Odpovedať
Profilova fotka
zavisi aj od toho, ktore sa viac hodia do saly.mne sa velmi pacia okruhle, ale potom sa mi zdalo, ze ludia by boli poskupinkovani, nebavili by sa tak medzi sebou.vyzdoba vyznie praveze velmi pekne na okruhlych stoloch, aj s chiavari stolickami.takze ked sa nevies rozhodnut len z hladiska vyzdoby, ber okruhle :-)
Odpovedať
Profilova fotka
určite sú krajšie okrúhle :) je to aj môj sen ich mať :) a aj budu :) a podla mna práve na nich krajšie vyznie výzdoba, vyzerá to luxusnejšie, krajšie, nie také jednoliate ako na dlhých :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja tiez planujem okruhle pride mi to ooovela krajsie... ale na ne potreba veliku sálu co je problem zohnat :) robial som kedysi v UK v ***** hotely atam mavali svadby a vzdy okruhle stoly a bolo to nadherne cize u mna jasná volba :)
Odpovedať
ahojte aj ja som vzdy chcela mat okruhle stoly, ale obcas chodim ako vypomoc na svadby roznasat jedlo a verte baby ak nemate velku salu s kopou miesta tak okruhle stoly su des. kazdy ked len o kusom vysunie stolicku od stola tak pomedzi stoly neprejde ani host nie to este servirka s nalozenimi taniermi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj:), No teraz sú veľmi v trende okrúhle stoly..Nevesta vačšinou trvá na tom, aby okrúhle stoly mala:) Vačšinou si podľa toho vyberá miesto hostiny:) Myslim si však osobne, že to skutočne je o priestore, kde čo krajšie ukáže.. Takže radím vybrať si priestor/miesto kde skutočne chceš mať hostinu.. A potom riešiť, ako nazdobiť priestor.. V každom priestore niečo ukáže krajšie, lepšie.. Je spústu krásne nazdobeným stolov, kde si človek ani neuvedomí na akom stole výzdoba je:) Vnímaš celok a podľa toho hodnotíš, hodnotia hostia:) Skor si myslím, že hostina je o krásnom priestore, krásnych kvetoch a o výbornom jedle..To tvorí dokonalý dojem a vytvára nezabudnuteľné spomienky... Šikovná aranžérka/kvetinárka Ti určite poradí.. Máme na to cit.. Veľa krát neostáva len pri kvetoch, ale radíme neveste vo všetkom čo ju zaujíma, aby bol výsledok dokonalý! Na okrúhlych stoloch ukáže pekne všetko, čo sa týka kvetov..Ale rovnako dôležitý je aj styling stola, všetky doplnky... Na dlhých ukáže krásne výzdoba, kde sa kvety striedajú v rôznych výškach.. Napr. Vysoka váza z ktorej sa tiahne niečo dole a nadvazuje na menšie vázy a kvety v nich..Čo je naozaj krásne, je neden pas nazdobený kvetmi.. V albumoch neviest nájdeš veľa krásnych inšpirácii... Flover
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy daaaj si okruhle :) ak mas take stolicky...urcite ak je dost velka sala a mozes si to dovolit tak nevahaj... :) vyzera to romanticky... ja som mala do E lebo okruhle neboli k dispozicii a ani by sme sa asi nevosli... ale za mna okruhle :)
Odpovedať
Profilova fotka
No baby! ste mi dali teraz ....vsetky za okruhle....:) :) Takto Vám poviem...moj sen bol vzdy krásny priestor..lebo podla mna moze byt aj akakolvek krasna vyzdoba..a nevyznie to v v obyč KD. Naopak v Trenčianskych Tepliciach v kursalone moze byt akakolvek jednoduchá a vyznie to tam. A TERAZ TEN MOJ PROBLEM. Pre vela hosti (120) som bola NUTENA hladat velky priestor...a take je fakt problem najst...nuz tak som si z toho mala snazila najst to najlepsie...Preto sa teraz ked je to taky "celkom schopny" kulturak a hlavne velky....aj tak sa musím snazit o 1000% viac aby to vyznelo :/ toto je ta sala :
Odpovedať
Profilova fotka
Bože ja som z toho fakt smutna že to musi byť KD! :/ :( :( :( :( :( :( :( :( :( .......normálne vzdy ked idem spat si znova a znova pozeram tu salu..ze snad sa bude dať z toho niečo "vykresať" :/ :/ lebo fakt nechcem ziadnu klasicku, vyzdobu..bude to tazkeeeee.......
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali tiez okruhle, vzdy som po nich tuzila a pripadaju mi krajsie...ale tiez zalezi aj od vyzdoby a od priestoru...moja naj kamoska mala obdlznikove a bolo to romanticke a nadherne!
Odpovedať
Profilova fotka
Kruhové stoly sa dajú veľmi pekne vyzdobiť. A ďalšie výhoda je tá, že pre výzdobu je viac placu a ešte na stole zostáva dosť miesta pre taniere a poháre. Všetci hostia pri kruhovom stole na seba vidia a môžu medzi sebou bez problémov komunikovať čo pri klasických stoloch nie je možné. Pripájam foto pre inšpiráciu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, tento KD sa velmi podoba na KD v TR. Stankovciach. Aranzovala som tam uz velakrat. Ak ti mozem poradit, pouzi okruhle stoly, ani nerozmyslaj. A aranz vysoky, pretoze je tam vysoky strop. Pouvazuj, ci sa neda znizit latkami. Robime to v KD casto. A vyzdob si aj javisko a steny po stranach, vsetko sa da prekryt latkami. Aj z KD sa da vytvorit krasny priestor, aj ked to chce viac casu a viac dekoracie. Zalezi kolko chces do toho investovat. Pokial chces poradit, kludne sa pytaj, rada pomozem.
Odpovedať
my sme mali okruhle a nelutujem a do poslednej chvile som sa nevedela rozhodnut... OKRUHLE!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz sa práveže okrúhle stoly stávajú klasikou, lebo to vidíš na takmer každej svadbe a dlhé stoly si volí stále menej neviest, lebo sa im nepáčia, prídu im "klasické" atď. Preto nech sa rozhodneš pre ktorýkoľvek štýl, tak by si ˇbola spokojná a z konečného hľadiska by si ani nemenila. Moja sestra spravila kompromis a bude mať pozdĺžne stoly rozložené po sále, ako bývajú okrúhle. A ja zase nechcem ani také, ani také, tak rozmýšľam, čo vymyslieť, aby to nebolo také obyčajné :-D Asi zájdem s dizajnérkou k stolárovi a sa dohodneme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy isto okrúhle by som brala :) tiež by som ich rada mala, ale by draho, tak sme nechali klasicky, keby máme ale korunky nazvyš, isto berem na svoju svadbu okrúhle :)
Odpovedať
@megyyyy tiež mám podobnú dilemu....tiež mám mestský (prešovský) DK a tiež rozmýšľam nad stolami.....Ale ja vôbec nie som presvedčená, že kruhové sú také super....zasadací poriadok sa robí ešte horšie lebo musíš rozdeľovať rodinu...a čo mi vadí najviac tak partiu mladých....takže ak budem mať kruhové tak ešte na boku aj tak nechám jeden dlhý pre kamošov.....a k výzdobe - no všetky fotky sú super kvety vo vysokých vázach - ale už to tak nevyznie keď tam dáš fľaše (aj keby džbány to je šumak) - víno, alkohol, nealko, koláče, slané..... kde to na ten okrúhly stôl natrepeš? To chodí hlavou mne......a z pohľadu hosťa mi vždy bolo úplne jedno či som sedela pri okrúhlom alebo dlhom.....a kurnik šopa ľudia nehodnotia svadbu podľa takých somarin, ale podľa toho jak sa bavili, či som naivná?
Odpovedať
Profilova fotka
priznám sa...mne sa z tých fotiek nepáci ani jedna výzdoba (nechcem vyzniet fajinovo to nie, len mam rada pekné až velmi velmi pekné iné veci).....a priznám sa moje zamestnanie je umelecké..takze dost si potrpím na dojem....a zálezí mi na nom. Radsej si najdem dve práce len na to aby som si nasetrila na krásnu vyzdobu ako to mat nejak tuctovo. Viem že nie sme vsetky také a kazdej záleží na niecom inom...niekto ma za srdcovku jedlo, iný šaty....ja dbám na vše ale hlavne ta výzdoba ma škre :( ....dilemu mam koli tomu prvemu dojmu....ked vidim fotky okruhlých tak sa mi to zda také neusporiadané...tie dlhé mi viac sedia v tej usporiadanosti.....aj krajsui výzdobu by som si vedela predstavit...ale zas viete tie okruhle maju ten svoj šmrnc len tam moze byt len vysoka alebo nízka dekoracia..........bože kto za mna rozhodne? som v koncoch
Odpovedať
Profilova fotka
Ked budes mat dych vyrazajuce kvety.. Staci zabielit stoly, znizit stopy a investovat naozaj do kvalitneho osvetlenia, ktore sa moze pocas vecera menit podla postupujucej hodiny... Pozri si gobo projektor, vo velkych priestoroch naladi na svadobnu atmosferu, pekne zjemni a zdokonali aj drevenu stenu... Svetlo a kvety... Samozrejme zabielene stoly a stolicky.. Suhlasim, ze radsej prisetrit a mat svoju vyzdobu snov... Niekde pridat a niekde ubrat z rozpoctu...
Odpovedať
no ja tak mozno trochu mimo, ale celkom ma pobavil tvoj vyrok, ze radsej si najdes 2 prace, aby si si nasetrila na vyzdobu a mala ju podla tvojich snov. z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze je uplne ale uplne jedno aku budes mat vyzdobu, pretoze si ju po case nikto nebude pamatat... jedine ty z nej budes mat pred svadbou nervy, aby ti vysla, ked sa nieco nebude darit, tak budes este viac v nervoch a v konecnom dosledku ti ludia vzdy povedia, ze je to pekne a o mesiac alebo o 2 si to vobec nebudu pamatat... dokonca ani farbu... jedna znama mi hovorila, ze jej najlepsia kamoska zabila pri priprave vyzdoby skoro 2 roky a nakoniec bola nenormalne sklamana, ze si to nikto nevsimol a nikto neocenil jej snahu. nechcem rypat, ja len tak, ze svadba je hlavne o nieco inom ako to vyzdobe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:) No hej mozno som tom s tým výrokom prehnala...len som chcela naznačiť moju zufalo nerozhodnu povahu a ze fakt by som chcela aby to bolo tip top..no co zabijem sa? :)....Jasne ze svadba je o niecom inom....to tu neriesme prosím..fakt teraz mi ide o cisto "svetsku" otázku....A nevadí mi ze si to nebudu pamatat....hlavne ze ja si budem pamatat spokojnost s odvedenou prácou...(a ver ze si to budu pamatat...preto chcem riesit nieco odlišné)......Ja mam za sebou tiež nejaku tu desiatku a viac svadieb absolvovaných....a ver ze si ich pamatam....:)
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy podla mna su dlhe stoly vyhodjesie hlavne z praktickeho hladiska..okruhle stoly sice vyzeraju nazdobene pekne, ale ako uz predo mnou baby spominali - hned ako sa usadia hostia, zacnu sa na stol nosit flase, alko, nealko, neviem si napr. predstavit, kde sa pri takej vyzdobe polozi misa s polievkou...alebo kazdy host dostane polievku uz v tanieri naservirovanu? my sme mali dlhe stoly, kazdy si pochvaloval, zasadaci poriadok bol raz-dva hotovy, kedze sme nemuseli nikoho zadelovat do skupiniek po 8...ale kazdopadne vysledne rozhodnutie je na vas, ako sa rozhodnete vy, a tiez na vyzdobe aku si predstavujes...
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy Budú si pämatať:) Robíme výzdoby a verte či nie, ľudia si pamätajú.. a nevesty nezabúdajú..To buduje našu značku..
Odpovedať
Profilova fotka
a mne osobne sa viacej pacia klasicke dlhe a musim povedat, ze sa mi s nimi aj lepsie pracuje, lepsiesa to foti a pod :) je to individulane a hlavne, nic sa neda zovseobecnit , lebo aj konecny vysledok zalezi od vela veci, hlavne od vlastneho vkusu ahojte
Odpovedať
fakt zalezi od saly! niekde sa hodia okruhle a niekde dlhe rady :) my budeme mat asi tu (vid obrazky) a som urcite za dlhe rady, jednoducho sa do toho prostredia hodia viac. ale inak sa mi velmi pacia aj okruhle... sem mi ale nepasuju :D
Odpovedať
@megyyyy ahoj, my sme mali klasika dlhe, lebo sme mali 125 ludi, brat minuly rok mal v tej istej sale 80 a boli okruhle a ked pekne zvladnes zasadaci poriadok, tak je to super, za okruhlym sa dalo super pokecat, boli sme si blizsie a dobre sme sa zabavili, ale ro preto, ze som im pomahala zo zasadacim a dala som si k mojmu stolu mojich oblubenych :-)))))My sme mali na stoloch aj take ozdobne tabulky s nazvom stola, nejake tematicke meno, co sa hodilo na vsetkych pri stole, bola to zabava, ja keby som mala sancu, tak idem po okruhlych, ked som videla, ako to na bratovej svadbe pekne fungovalo. A co sa tyka vyzdoby, tak to je uplne jedno, ked budes mat dost krasnych zivych kvetov, tak to vyjde narovnako. Vela stastia pri rozhodovani!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?