Dekorácia hrdzavočervenej farby

Profilova fotka
Ahojte, teraz som sa zaregistrovala na stranke, velky den nas caka 22.sept.2012, dufam ze budeme mat super pocasie (babie leto). x-) Mna by hlavne zaujimala dekoracia, a hlavne to, ze ci existuju materialy hrdzavocervenej farby. Posnazim sa vytvorit fotoblog, aby ste si to vedeli lepsie predstavit. Zatial som nikde nenasla ani organzu, ani stuhu takejto farby. Ako plan B je farba bordova ci vinova, ale to je taka zvycajna farba na svadbu... Ja by som chcela takuto specialnu, nezvycajnu, uz aj saty na prezlecenie som nasla takejto farby! :-D Samozrejme nechcem mat uplne vsetko hrdzavocervene, ale chcela by som mat tuto farbu dominantnu, a zladit s troskou bezovej, zelenej a bordovej farby. Po druhe by ma zaujimalo, ze kde sa daju kupit lacne, ale pohodlne topanky kremovej (ivory) farby (v lokalite Bratislavy, Senca, Dunajskej Stredy, Komarna a Gyoru), totiz ako som pocula od mojich skusenejsich kamosiek, neoplati sa kupit drahe topanky, kedze po svadbe budu aj tak velmi spinave a znicene (o tom ani nehovoriac, ze kremove topanky nemam velmi k comu nosit). Dopredu velmi pekne dakujem za dobre rady, idem a pridam zopar obrazkov do svojho fotoblogu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @erus83 ...my mame presne tiež tento datum :) my budeme mat cyklamenovo bielu vyzdobu...mas pravdu, takatofarba je velmi zriedkava ja som tiez velmi nevidela nikde ...inac ja tiez byvam v Blave a hladam topanky ale biele no nedari sa mi ...tu snad ani nie su normalne obuvi!!! kludne pis poradim ti ja uz som vo velkych pripravach a nadseni .)
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudiaa2 dakujem za rychlu reakciu! :-) No vsak prave tie najkrajsie farby su tie najzriedkavejsie... uz som pridala zopar fotiek, videla si ich? Obuv som este ani velmi nepozerala, len na internete hladala, ale tam su nenormalne drahe... okolo 50-70 eur... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
hoj no ved ja by som z internetu ani nekupovala...ale no neviem najst jednu normalnu obuv v celej bratislave so svadobnymi topankami :( idem pozerat tvoj album .)
Odpovedať
Profilova fotka
nechcem ja kupovat cez internet, len si pozeram ponuku. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?