Decoupage alebo servítková technika

Ahojte nevestičky vie mi niektorá šikuľka poradiť ako môžem spraviť decoupage na svadobné víno? Chcela by som tam dať fotku zo svadobného oznámenia. Taktiež by som potrebovala vedieť čo všetko na to potrebujem. Pripájam fotku ako by som si to asi predstavovala :-)
Odpovedať
Servítky, lepidlo, štetce...kúpiš v kreatívnom obchode a tam ti presne povedia postup. Je to jednoduché. Lepila len jedna vrstva servítky, dáva sa lep, nalepí sa a potom zas lep. Najlepšie sa opýtať priamo pri kúpe výrobku, každý môže byť na iný postup
Odpovedať
A nedávaš podkladovú farbu?
Odpovedať
@sweetie15 dávno som to nerobila, ale nedávala som farbu, len lep, servítku a zas lep, aby bol ten povrch hladký. Vytvorí to takú glazúru. Je ale možné, že teraz je ešte iná technika. Robila som to pred pár rokmi, keď to začalo, takže to môže teraz byť inak. Radšej by som sa preto šla opýtať do obchodu priamo.
Odpovedať
Dobre ďakujem za radu :-)
Odpovedať
Ešte si môžeš kúpiť tekuty polymer fotku vytlačis na normálny papier( myslím že musí byť atramentova tlačiareň) na sklenenú tabuľku si dáš vrstvu toho tekutého polymeru priložis foto a dáš upiect, tá fotka by sa ti mala otlacit na to a papier už len zlupnes dolu, postup je aj na tom tekutom polymery, alebo na nete
Odpovedať
Vau, to je skvelý nápad. A lepidlo je nejaké špeciálne ?
Odpovedať
Ja som to už skúšala na kvetináče alebo som vyrobila obrázky z lekárenských paličiek no na flaše som to ešte nikdy neskúšala. Zatial som používala len lepidlo na decoupage :-)
Odpovedať
@sweetie15 nemáš za čo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?