Čo sa hodí na okrúhle stoly?

Ahojte, mame pekny divadelny priestor, tazke nechcem ziadnu vyzdobu na steny atd,za hlavnym stolom je uz svetelna stena. najprv som rozmyslala, ze si vyzdobu necham spravit, ale potom ma napadlo, ze chcem jednodcuhu vyzdobu, takze tolko by som si stihla hadam aj sama. Ale poradte co vsteko sa hodi / dat na okruhle stoly? nechcem nic gycove, precackane, skor nieco vo vintage styl, farba biela a staroruzova. Chcela by som servitky (poradte ci ich postavit alebo skrutit), a do stredu vazu s tulipanmi. Co este mozem dat? nejake sviecky? ak ano, ake? Poradte mi Kludne hoddte sem fotky, inspiracie. A este si chcem urobit kutik s fotkami a maly candy bar. Vopred dakujem zienky :)
Odpovedať
Tak ja by som tiez moc tie stoly neprecancavala. Vseobecne sa ti na okruhle stoly toho zmesti menej ako na klasicke, tak aby mali hostia za stolmi aj nejaky ten svoj priestor a necitili sa pri nom stiesnene. Svietniky sa mne moc nepacia pridu mi tiez dost neprakticke ale toto co som poslala by sa mi celkom pacilo
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my budeme mat takto. Vysoká váza a pod ňou okrúhle zrkadlo so sviečkami :-)
Odpovedať
@sofkabarbie Ahoj, ja som tu zachytila vela tvojich tem a zaujima ma aky divadelny priestor ste nasli? Viem, ze si pisala, ze mate financny limit a hladala si lacnejsie varianty.
Odpovedať
@andrea0205 ja chcem tiez vyssiu vazu, ale chcela bys om skor tulipany, mne sa ruze velmi pacia, ale je to taka klasika a tulipany s ami pacia a myslim ze aj lacnejsie vydu, aj vlastne vazy by som isi chcela nejak handmade vyrobit, uvidim ci sa mi podari a tie zrkadla neviem kde by som zohnala ale to sa mi paci velmi :))
Odpovedať
@fokuska Ahoj poslem ti do spravy :)
Odpovedať
A este som zabudla ze budeme mat na stoloch dzbany s vodou asi 3 na kazodms tole, takze sa mi tam uz vela nevmesti :D
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.decor2love.sk/okruhlezrkadla tu som našla veľa krásnych veci čo požičiavajú :-)
Odpovedať
@andrea0205 vdaka, to je iba v BA. ale teraz tak rozmyslam ze ked budeme mat 3 dzbany tak to zrkadlo by asi uz zavadzalo. :) asi zostanem pri servitkach, menovky, kvety a mozno sviecku :)
Odpovedať
Na okrúhle stoly nepotrebuješ mať toho nejak veľa. Tak akurát, aby sa aj hostia cítili príjemne za stolmi a mali dostatok svojho priestoru. Treba myslieť na to, že taniere, poháre, príbory, všetko to zaberie kopec miesta, takže sa to podľa mňa nemusí s výzdobou na stoloch nejak moc preháňať. Aby sa ti nestalo, že sa budú pri nich tlačiť
Odpovedať
Mne sa osobne páči veľmi výzdoba na tom prvom obrázku. Nie je jej tam nejak moc a veľmi dobre to vyzerá. A ako tak pozerám, tak na stoloch ostalo aj celkom dosť miesta pre hostí a to je pri tomto type stolu dôležité. Okrúhle stoly sú krásne, len je pri nich trocha problém s miestom, no ak sa s tým viete vyhrať, tak je zaručený perfektný výsledok
Odpovedať
@andrea0205 ahoj, mozem sa opytat ci si budes robit takuto vyzdobu sama alebo spolupracujes s nejakou agenturou? Vdaka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj, vieme Vám požičať výzdobu v akomkoľvek štýle a všetko si môžete u nás pozrieť a vybrať osobne časovo sa prispôsobíme. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katchike ahoj vyzdobu mi bude robit firma https://www.facebook.com/Pren%C3%A1jo...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobrý deň, venujem sa výrobe sviečok či mydielok ako darčeky pre svadobných hostí, alebo ako dekorácie na stôl v ľubovoľnej kombinácie farieb a vôní :-) http://www.mojasvadba.sk/shops/darcek...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?