Čo na stenu za mladomanželov? :)

Okrem srdiečok, srdiečkové máme menovky a nechcem presrdiečkovať :) Ďakujem ;)
Odpovedať
Tak co tak iba nejake svetielka? Alebo tu svetelnu stenu? To si vacsinou babule davaju za seba a my tiez planuje len take nieco
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat svetelnu stenu
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez svetelnú stenu
Odpovedať
aj my
Odpovedať
Profilova fotka
Svetelna stena je super napad. Je to v celku nieco ine a hlavne to nevyzera ako obycajna nastenka. Svetielka su vseliake treba sa s tym len vyhrat. Inspiracii je na internete tiez dost. My taku budeme mat tiez a zohnala som v obchode take male ako keby svietiace gulicky a do nich budem davat nase fotky.. To mi kamaratka poradila a ked sme to skusali vyzeralo to fajne :-D
Odpovedať
My sme mali svetelnú stenu. Taktiež sme žiadne srdiečka a ani nič podobné nechceli. To mi príde už taký dosť veľký gýč. Ale svetelná stena je pekná a teraz si ju dosť veľa ľudí dáva. Išla by som do toho:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Svetelná stena je asi najlepší nápad ak nechcete mať holú stenu za sebou, Večer dodá krásnu atmosféru a aj fotky, ako sedíte za svadobných stolom sú určite čarovnejšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme za sebou výhľad do zámockého parku :)
Odpovedať
tiez sme mali svetelnu a nebanujem. Vyzeralo to pekne a aspon som nemusela nic ine vymyslat. Srdiecka alebo nejake ine ozdoby mi pridu moc prehnane a take gycove moc. Svetielka su super:-)
Odpovedať
My sme ani svetelnú stenu nemali, iba bielu plachtu a na nej zavesené srdiečka s kvetín a s prútou, či ako to nazvať a bolo to veľmi pekné a decentné. Mne osobne sa to veľmi páčilo:-)
Odpovedať
My sme mali veľkú obrazovku za sebou ktorá stále menila svoj vzhľad. Išla som do "neznámeho" lebo to v podstate ešte nikto nemal a tak som si nemohla pozrieť podľa fotiek že ako to vyzerá, ale keď som vošla do sály a zbadala tú obrazovku s tým luxusným pozadím tak to celému priestoru dodalo ešte väčší dojem elegancie a glamouru. Pre obrazovku sme sa rozhodli 3 dni pred svadbou. Predtým som uvažovala že by za nami mohol byť dátum s balónov viď foto, ale keďže sme sa rozhodli pre obrazovku a bolo mi ľúto balónov tak sme ich dali ako keby pred "vstup". Svetelná stena je pekná vec, večer to pekne a romanticky vyzerá ale prepáčte podľa mňa je to už strašne otrepaná vec a niektorý si za to pýtajú bez pardonu aj 100€ čo mi príde za toto veľa. :) Odo mňa takáto inšpirácia ak chceš niečo iné a netradičné :)
Odpovedať
Fúha tu je dosť veľa dobrých inšpirácií. Zaujala ma tá veľká obrazovku ktorú mali za sebou @nika2727. Chcela by som sa ťa spýtať ale, že či to nebolo moc drahé? Koľko ste za to platili?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja predávam takýto paraván, ktorý sme mali za hlavným stolom, keďže srdiečka sme nechceli a mali sme holú stenu. Použiteľné je to aj namiesto slavobrány pri obrade v prírode. Je to originál dizajn, vyrobený na zákazku a použitý jen jeden raz. Inak krásne to vyzeralo večer s podsvietením :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?