Čipka namiesto organzy

Baby, neviete mi poradiť, kde by som zohnala širší čipkový pás namiesto organzy na stôl? A nejaké zdobené kahančeky? Díky
Odpovedať
Profilova fotka
@ekrk Cipku zozenies v galanteriach. Baby tu kazdu chvilu pisu o uzasnych galanteriach, kde nasli hotove poklady. Tak skus trosku prebrazdit tieto obchodiky. A potom hladaj na internete ;-) Aj ked myslim, ze taka siroka cipka bude dost draha :-( Ale paci sa mi, ze je tu dalsia nevesta, co neplanuje mat organzu ;-)
Odpovedať
OK, v pondelok si dam tour de galanterie :-) Diky moc za radu!
Odpovedať
ak mas blizko Rakusko, tak v Bruck an der Leitha je najsuper galanterka na svete :) ja som si tam kupila cipku tusim 1,50 za meter, vyjde to viac ako organza, ale co uz.
Odpovedať
Profilova fotka
ja planujem nieco hackovane.. mam sikovnu maminu :-) na nete je kopa kreativnych ruciciek, co by ti vedeli vycarovat nieco na mieru.. ked nie hackovane, tak palickovane.. pre ilustraciu posielam jednu, co mi mamina urobila len tak na skusku (zatial len na doma, este o svadbe nevie). na dekoraciu stolov si vymyslim nieco vycackanejsie x-) tak drzim palce, nech zozenies co hladas ;-)
Odpovedať
Díky baby :)
Odpovedať
@zuzana2210 to je super nápad..moja mamka je tiež šikovná a ukačkovala toho už kopec, ale asi ma kopne do zadku, ak jej navrhnem niečo takéto...lebo budeme mať 80 ľudí... mne inak napadlo kúpiť aj nejakú záclonu, ktorá je taká úzka a dať to na stôl, to by mohlo vyjsť lacnejšie ako čipka..teda určite by to malo vyjsť lacnejšie..
Odpovedať
Profilova fotka
filajka - ja som este na zaciatku, nemam ponatia co ako bude... ale zatial su plany na 70 ludi a mamca tiez este nevie, co ju caka :-D ale ona sa v tom vyziva, takze myslim ze za rok to zvladne. este som rozmyslala aj nad roznymi malymi deckami.. dekoracia v tom - teraz tak oblubenom vintage style. no uvidim, kam to az zajde :-D v kazdom pripade, nove napady maju u mna big like! lebo ta jednofarebna (max. dvojfarebna) organzova vyzdoba mi uz pride trochu gicova :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana2210 @filajka @ekrk baby ja budem mat 120 ludi a mala som strach,ze ako to vymyslim s tymi deckami.. ale mamicka+svokra+starka=47 deciek :)) tak nakoniec to vyzera,ze mozem aj "pasy" porobit na stoly z nich :) treba pohrabat stare skrine!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?