Čím plníte balóny?

tie nevesty čo mali alebo budú mať balony, cim ich plnite? to ste si kupili heliovu bombu, ci ste dali niekomu naplnit?...dakujem :))
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkapalenka Ake mas balony? Ak foliove, my ich k nasim chutnym kyticiam plnime takou pumpickou, co sa pouziva aj na fitlopty :-) Potom to treba opatrne prezehlit, nech nevyfucia. Myslim, ze aj tie latexove sa daju touto pumpickou fukat. Samozrejme tie sa nezehlia.
Odpovedať
@chutnekytice nemam praveze ziadne este...ale ked to nafuknes s obycajnou pumpickou, tek sa "nevznasaju"
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkapalenka tak som ti velmi neporadila. ale my mame mensie foliove baloniky a robime to takto. inak neviem.
Odpovedať
@chutnekytice nevadi :) dakujem
Odpovedať
Ahoj. Ake baloniky to zavisi co s nimi chces robit. Heliove musis priviazat na stojan inak ich budes mat stale nalepene na strope. JE pravda, ze sa ti nebudu motat pod nohy keby sa aj nahodou odviazali no na druhej strane vyuzitia vela nemaju. Ak budes mat deti asi sa ti nebude chciet kazdu chvilu pocuvat: Maamiiiii podaj mi balon! Ociiii uletel mi zase! Tetaaa dociahnes nan?...apod. Tak isto vzduchom plnene mozes pouzit na zabavne sutaze, popri tancovani si hostia mozu zahrat volejbal a tak isto ako heliove sa daju upevnit na stojan. Ak mas predstavu, ze ked vojdes do saly a z hora sa na teba spusti kopa balonikov, to tiez s heliovymi nepojde :-D Co ja osobne neznasam na heliovych balonoch na spolocenskych akciach? Ked si niekto "sikovny" rozviaze balon a zacne vdychovat helium a tarat somariny. Obzvlast vekova kategoria teenage. V priebehu par minut mas pol balonovej vyzdoby fuc. No dufam, ze som ti pomohla pri rozhodovani. ;-)
Odpovedať
dakujem :D no asi to fakt urobim tak ako pises...v sale su stlpy, mozem to namintovat tam....ale chcela som mat aj par na snurke zdola upevnene a „lietajuce” len neviem odkill zohnat helium
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkapalenka Dobrý deň, naša spoločnosť ponúka héliovú nevrátnu fľašu na cca 30 ks balónov za 33 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
@alenkapalenka Ahoj, ja mala som balonikov pozehnane a vbec som ziadne helium neriesila. je to zbytocnost, pretoze vzdy sa to da upevnit tak, aby to drzalo. druha vec - cenovo je to helium dost drahe, ako pisali v prispevku predo mnou - 33 eur za 30 balonov. treba si uvedomit, ze 30 balonov je nic, pokial ich nemas v sale minimalne 150 kusov, je zbytocne ich vobec fukat, pretoze sa v tom priestore stratia. takze si nerob z toho tazku hlavu - pozbieraj skupinu a pekne ich nafukajte ustami alebo pumpickou. my sme ich fukali v piatok podvecer a krasne vydrzali, vobec nesfukli.
Odpovedať
@blondiee83 mas pravdu...33 eur je naozaj dost na par balonov...takze zhaname dobrovolnikov :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kikus221 vyborne, si zapisana :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?