Červeny koberec :)

Profilova fotka
Ahojte dievčataaaa :) kde by som zohnala cerveny koberec na 16.9.2017??? Prosim Vas poradte mi
Odpovedať
A chceš si ho odniekaľ požičať keď píšeš dátum alebo ho chceš kupovať? A to myslíš taký holywoodsky červený koberec? Lebo ak by ti nevadilo, že by si kupovala tak by si mohla skúsiť napríklad v merkury, tam majú kobec kobercov takže by sa tam aj červený mohol nájsť, plus tam kúpiš iba toľko koľko potrebuješ, nemusíš kupovať nič navyše :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skusila by som si ho niekde pozicat. Podla mna tam, kde poziciavaju masky na karneval, by ho mohli mat. alebo este normalne niekde v divadle a tam by ti o podla mna aj v pohode pozicali. Na co nieco take kupovat, ked ho potom uz aj tak asi nijako nevyuzijes. ak by si predsa len nezohnala, tak by mozno nebolo zle sa poobzerat po hrubsej latke, z ktorej by sa mohol dat usit ;-)
Odpovedať
@sashika oha, uz aj toto ide z ameriky k nam?..to pre koho zhanas?..kedze pozeram, ze ty si uz svadbu mala ci to na uplne nejaku inu prilezitost?..baby ti dobre poradili, pozicaj si ho z niekadial pokial si ho teda nechces kupovat..
Odpovedať
Profilova fotka
och toto nie je moc pre mna. mne to pride trocha gycove ale tak kazdy mame na to iny nazor. ale co je iste, tak to, ze by som ho isto nekupovala. vsak co by som s nim potom aj robila. to podla mna vyznam nema. bud by som to vyriesila tou latkou alebo by som sa ho snazila niekde pozicat, no aj tak mi to pride take moc, prepac
Odpovedať
to chceš na nejakú akciu ako karneval alebo také niečo? alebo niekomu na svadbu? neviem či sa u nás dajú požičiavať koberce, teda asi sa niekde bude dať ale to sú u nás ešte také neprebádané vody. asi to budeš mať najlepšie ak normálne niekde kúpiš. ale inak tiež nie som zástanca takýchto vecí ale každému sa páči niečo iné no :-)
Odpovedať
Nehnevaj sa, no na svadbu sa mi to nejako si nehodi. ak by to bola ina akcia ako oslava alebo nejaka party, tak nepoviem, no svadba?? A ked nad tym tak rozmyslam, ani neviem, kde by ti ho pozicali. Jedine tam, kde prenajimaju masky na karnelvaly, akurat to ma napadlo, inak neviem. Nad kupou by som isto neuvazovala, lebo sa mi to zda byt zbytocne mrhanie peniazmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ale ved to tak nekritizujte. Niekomu sa to proste paci. Ona chcela vediet, ze kde zozenie taky koberec a nie vase nazory ci sa cerveny koberec v dnesnej dobe este dava alebo ze vy by ste si nic take nedali. Skor by ste jej mohli poradit a nie taketo spravy tu pisat
Odpovedať
Profilova fotka
@samka11 no mne ukazuje, ze ona uz svadbu mala takze predpokladam, ze to nechce na svadbu. alebo mozno aj ano ale nie na svoju ja si skor myslim, ze to chce na nejaku inu akciu, mozno na nejaky karneval alebo nieco take :) tam by som kludne nieco taketo dala. alebo mozno budu mat nejaku akciu v style holywoodu
Odpovedať
Profilova fotka
Mame k dispozcii cerveny koberec, na foto skrasleny aj so zelenou
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vam vsetkym velmi pekne :) cerveny koberec som zohnala na zapozicanie :) ja som si uz svoju svadbu uzila ale kamoska si ho vymyslela na schody lebo sa jej nepacia..a nechajme dievcata kazdu z nas nech si splni a vymysli vo svoj den D hoc co :) ved ho mame ,,raz za zivot" tak si budeme vychadzat v ustrety predsa :)
Odpovedať
neviem ako vam, no mne sa predstava cerveneho koberca na svadbe paci.. nepovazovala by som to za niego gycove, ale skor take oslavne, ako sapodla mna na svadbu particne patri.. ja by som ho este vyuzila na fotky pre hosti, nejake ramiky filmove a tak, proste priniest taku atmosferu do celej oslavy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
keby sa mne nepacia schody tak ich tiez asi zakryjem len kobercom farbu by som si asi nevedela vybrat. podla mna ta cervena vobec nemusi byt zla, keby ste tam dali este aj take tie "zlate tyce" co drzia koberec aby sa z nich nezosuval tak by to mohlo vyzerat tak luxusne ale to neviem ci niekde zozeniete :-D ale mohla ten koberec zladit aj s vyzdobou miestnosti ak by sa dalo ale vravim ani ta cervena nemusi byt zla, zalezi na vkuse
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?