Červená výzdoba - mali ste? Ukážete fotky?

Ahojte baby. Akej farby ste mali alebo budete mat vyzdobu saly? Ja som zvolila jasnu cervenu a neviem ci nebude az moc vyazna. Ak mate dake fotky cervenej vyzdoby mozete hodit foto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika1603 pokial sa ti taka farba paci, tak to je fajn. pozri si na googli, tam je vela takych obrazkov alebo tu nejake albumy. najdes tu kopu inspiracii ;-) :-)
Odpovedať
Farba sa mi paci,ale neviem si to dako predstavit,ako to bude celkovo vyzerat :-| . Je uplne uzasna hned mi padli oci na nu, lebo je taka putava a dost vyrazna. .
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika1603 a kde si ju videla? kde si si ju vyberala ked ti padla do oka? mas nejaku fotku?
Odpovedať
V agenture. Ako ony ju aj odporucili...ze to bude pekne, ale ked nad tym premyslam teraz tak aj kvety sa tazko daju doladit, chcela som farebne dake,ale pri cervenej newiem ake kvety a este aj sala bude nasvietena. . Tak celkovo mi to dako do seba nezapada
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri v svadobnom albume @mouse1234 - http://www.mojasvadba.sk/blog/mouse12... - mala svadbu ladenú dočervena :)
Odpovedať
My budeme mať do červeno-bordova Po svadbe sa o pár fotiek podelím
Odpovedať
Oki potom poslite fotky :-). My mame svadbu v septembri. A kvetinovu vyzdobu budete mat aku? :-)
Odpovedať
A tu cervenu este mienis ladit s nejakou inou farbou? Za mna je cista cervena vyrazna az trochu agresivna farba, nedala by som ju ako hlavnu farbu vyzdoby. Navyse ked sa nakombinuje zle moze vyzdoba posobit vianocne alebo ako z nocneho klubu. Naopak taka bordova ci marsala posobia ovela prijemnejsie na oko a navyse sa dobre kombinuju s kvetinovou vyzdobou. Ale tebe sa to musi pacit. Ak chces vidiet, ako by to mohlo vyzerat, hod si do googlu/pinterestu red wedding decoration alebo red wedding color scheme.
Odpovedať
@gabika1603 ja som si sama vyrábala výzdobu z červených ruží a tiež som sa bála či nebude moc výrazná tak som si nakúpila všetko ostatné ako satény sviečky servítky v bielej farbe a do toho tam boli červené ruže.. bol to úžasný kontrast a všetkým sa veľmi páčila.. viacej foto mám v bazáre ak chceš pozri..
Odpovedať
@nikca101 wau, to si sama všetko vyrábala??? :-O :-O Veľmi pekné to je!
Odpovedať
ahojte baby poradte mi máme svadbu v jeseni a neviem akú farbu si vybrať na výzdobu sály ...dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?