Cena za svojpomocnú svadobnú výzdobu

Ahojte ;-) aku sumu date na svadobnu vyzdobu, ak ju realizujete svojpomocne? My budeme mat cca 70 hosti (spolu). Planujem dat 100€ na vyzdobu - malo, vela? Hotel, kde budeme mat oslavu nam zabezpeci - osuknovane stoly, obrus, navlek na stolicky a servitky. Kupila som uz vazy na stol (10 ks), 2 svietniky na hl. stol. Planujem dokupit este svietniky (10ks) a sviecky na stoly + nejaku mensiu ozdobu + menovky, kt. asi budem riesit vo forme fotoramiku.
Odpovedať
No mna vyzdoba vynde 150;- cisto vyzdoba+58;- eur navleky na stolicky a sukne a obrusy am daju tam kde mame svadbu bo navleky su tam drahsie ako stamat skadial budeme ich mat teraz.ja sm si tu vyzdobu kupila na MS 1 za 100;- eura komplet +1 za 15;- eura a sviecky za nejakych 6;- eur a srdcia za hlavny stol za 10;- eur a aj baloniky mam uz k vyzdobe.asi toak ma vyzdoba vysla.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi na tom, co vsetko tam planujes, napr. mna len organza na stoly a stolicky na 120 ludi stala okolo 100€...sviecky, krystaliky, srdcia, spendliky, stuzky dalsich 100€ a este nemam ani menovky a servitky...je to velmi individualne...
Odpovedať
laura1804 ma pravdu. Záleží na tom, co planujes. Mne sukne na stoličky a stoly zabezpeci prenajímateľ sály. No sviečky, kvety, vazy, krystaliky a pod ... budu za cca 200 eur, nerátam požičanie 5 ramenych svietnikov a pierka...
Odpovedať
no urcite budem este potrebovat organzu na stolicky a na stol (nad tym este rozmyslam, ci treba)...kvety planujem mat z nasej zahrady, cize ich vypestovat....no a samozrejme nejake tie rekvizity na svad. fotenie, kt. by som potom dala aj do saly na vyzdobu...inak asi ani auto nebudem zdobit, len organzou.....svadobne pierka som vyrobila sama a tak ma to vyslo na cca 3€
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 ahoj:-) samozrjeme že sa da všetko..u nas v brezne si každé skoro robil výzdovu sam a poviem ti velakrat krajsiu a za pár eur ked sa to tak vezme fakt. organza ti staci len na stol, aby si to už velmi neprečačkala..no do 100 ti to vynde..ked popozeras, pohladas a potom vyberies , tak to bude oka:-)) neviem aký si typ no co som bola na svadbcach tak mali kvety vo vazach nejake srdiecka (podla mna kliše) :-) a menovky a sem tam niečo ešte..ved ajtak všade budu fľaše, tak nech to nie je zapratané:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 a ak máš návleky, nemusís davat na stoličky ešte organzu... (to je všetko môj názor len). :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@mata1303 @lia1234 Ahojte.ak by ste mali zaujem o prenajom navlekov kludne nam napiste mi ich mame za prijatelnu cenu
Odpovedať
čím menej vecí tam budeš mať, tým to bude lacnejšie. ja som mala na stoloch iba kvety a sviečky. žiadne stuhy, organzy, kamienky, lupienky, návleky, či mašle na stoličky, žiadna výzdoba sály, nič. vyzeralo to normálne, slušne, pekne a jednoducho.
Odpovedať
Profilova fotka
Tých sviečok odporúčam viacej než použitých svietnikov. My sme mali v 5-ramenných svietnikoch vysoké kónické sviečky a bolo ich treba 1x meniť keď vyhoreli, čiže tých odporúčam raz toľko (a možno nejakú 1-2 do rezervy ak by sa ti nejaká zlomila). Do malých svietnikov neodporúčam klasické čajové sviečky, lebo tie vyhoria raz-dva. Radšej odporúčam votívne (majú taký istý priemer ako čajové, takže sa dajú použiť do tých istých svietnikov, no sú zhruba raz tak vysoké a horia omnoho dlhšie). My sme také kúpili v Tescu a nebolo ich treba meniť ani raz. A čo si dáte pred vás na hlavný stôl? A čo kvety? Budete zdobiť aj nejaké bočné stoly? A čo obradný priestor?
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima Tie votívne sviecky vyzeraju rovnako ako cajove, len su väcise? ci to su tie klasicke valce?
Odpovedať
Profilova fotka
@laura1804 rovnako ako čajové, len vyššie. Prikladám obrázok tých našich.
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima Dakujem velmi pekne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, prosim As kde ste kupili/zapozicali vysoke 5 ramene svietniky?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@ivus29 My sme ich kúpili v Carrefoure keď mali vianočný tovar.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivus29 my ponukam na prenajom, foto a cena tu v shope jana
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?