Cena za organzu

Vie niekto poradiť čo je dobrá cena organzy? Objednávať z netu alebo kupovať v obchode? Viete poradiť v Prešove alebo okolí sú nejaké veľkosklade alebo podboné na nákup organzy alebo vecí na výzdobu? A aký je rozdiel medzi organzou a tylom? Ďakujem :)
Odpovedať
@siskina Tak zalezi kde natrafis. niekde je lacnejsia v obchode, niekde na nete. skus pozriet bazar tu na MS. Ja som nakupila odtialto lebo davat 6eur za 1 bal organzy mi pride sialene. Tu som kupila za menej nez 4e. Tyl je ako tvrda sietka s ockami a nepara sa po okrajoch. Organza je makksia, hladsia, lesklejsia a klasicky tkana. vid foto, cierny je tyl ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kupila na evitebridal.sk
Odpovedať
keby stre potrebovali mame krasne organzy aj vzorovane a tak isto aj satenovu organzu , novinka unas na trhu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@rosequartz mne by sa zisla :D
Odpovedať
@laura2912 treba napisať aka
Odpovedať
hneda a kremova :-) mate aj take farby?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kupovala z eshopu, kus stal 7,50. Vedela som vopred, ze si priplatim, ked som xcela bielu so zlatym vzorom, ale nelutovala som - vyzdoba s tou organzou bola krasna. Pokial nexces kupovat, dala sa aj prenajat spolu s bielymi navlekmi na stolicky-,,v cene navlekov". V kamennom obchode som ju bohuzial nezohnala, ale aspon co som videla u nas- organzy boli podstatne drahsie, aspon v byt. doplnkox a kvetinarstvax.
Odpovedať
@siskina ja jednoznacne odporucam JYSK na organzu. maju tam skvele ceny. Ja som kupila valik 10metrov X 1,65 metra a stala 3,78 € v akcii, mimo akcie stoji 5€. A maju aj na vyber rozne farby.. Takze urcite najlacnejsia organza aku som kedy na trhu videla a kvalitna.
Odpovedať
ja som kupovala organzu vo Flore vZA
Odpovedať
@laura2912 to su aj moje farby :) ako ides kombinovat hnedu?
Odpovedať
@nikolka1986 niki dala som si na saty dorobit hnedu stuhu, vyzera to famozne, drahemu zhanam hnedy oblek, a rada by som aranzovala na stred kruhovych stolov hnedu v kombinacii s kremovou, nakolko aj sala je presne v tych farbach :-)
Odpovedať
kocky klasicku organzu najdete aj v ludovke, teda aspon ja som tam kupila za par drobnych k vianociam. mali rozne farby a na jedno pouzitie staci, ci?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@laura2912 ake budes mat kvety? Mne sa velmi pacia orchidey s kombinaciou svietnikov.
Odpovedať
@nikolka1986 to je super kombinacia..ja budem mat kaly, aj saty mam jednoduche, tak som sa rozhodla vseobecne ist do takych jednoduchsich linii
Odpovedať
Profilova fotka
potrebovala by som poradiť....zhanam bielu organzu dlžka 3m a širka 1,5m......nemožem to nikde najsť, asi cca pred 2 mesiacmi som si take kupila v baumaxe a odvtedy tam už nedoplnili takyto tovar, maju tam ine farby len nie biele....potrebujem to surne, ak mi viete poradiť budem moc vdačna :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?