Cena vyzdoby pre porovnanie: agentura vs svojpomocne

Ahoj, kolko vas stoji/stala vyzdoba saly a vonkajsieho prostredia ? Napiste prosim, pre kolko ludi a co vsetko v tom mate zapocitane ;-) Aspon mozeme urobit porovnanie cien na trhu. Napiste tiez, ci vam ju robi agentura alebo si ju robite svojpomocne. Tie, ktore si robite svojpomocne, uvedte, kolko vas zhruba vysiel material a kolko casu ste s tym stravili. Chcem len vediet aky je zhruba rozdiel medzi tymito dvoma moznostami, a ktora sa viac oplati. Pekny den
Odpovedať
Ja by som povedala, že to závisí od toho, kde sa koná svadba, čo všetko tam bude, aké kvety atď. Treba rátať s tým, že agentúra si ráta istú sumu za to, že docestujú a za ten výkon. Podľa mňa tých pár EUR ale stojí za to, aby bola nevesta v pohode a kľude, lebo keď sa vezme do úvahy všetok ten stres okolo, že sála sa nemusí dať nazdobiť deň pred a koľko vecí sa zabudne doma, tak to vyjde na rovnako. Takto je ale ťažko odhadnúť presný cenový rozdiel, keďže niektorá nevesta môže chcieť bohatú kvetinovú výzdobu z ruží a iná zas malé kytičky z poľných kvietkov, jedna svadba bude na východe a jedna v BA. Asi by som si určila, čo všetko chcem a dala si to naceniť v rôznych agentúrach, plus by som si pobehala obchody a približne zrátala cenu všetkých tých serepetičiek. Tak ti vyjde najreálnejší rozdiel :)
Odpovedať
@malaopicka na to prave cas nemam, preto pisem na forum :) jasne, ze sa to da porovnat aj priblizne takto, doteraz som tu nenasla podobnu temu, preto som ju zalozila. ak nevesy napisu styl, kvety, miesto svadby, priblizene nacenenia, ktore si dali robit v agenturach a kolko ich to vyslo v porovnani ak si to robili same :) len ma to zaujima a mozno aj ostatnym to pomoze v rozhodovani sa :-)
Odpovedať
@legrelle určite, rozumiem :) som zvedavá celkom, za akú sumu (myslím ten rozdiel) sú baby ochotné si robiť výzdobu sami. Ja by som sa na to nedala, takže to tu budem sledovať :)
Odpovedať
@malaopicka no ved praaaave, aj mna to zaujima :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme mali cenu 5€ na osobu plus 50 € robota...arnažérsky salon nám dal všetko okrem servítkov a sviečok, tie sa počítali zvlášť. Nemuseli sme sa o nič starať (sami sme si vyrábali len zasadací poriadok a menovky) požičali nám aj podbradníky a výzdobu na auto. Se vším všudy 65 ludí plus nastreté pre 12 gratulantov 408 €. Nemala by som ani čas si to tam isť nastierať sama a tobôž ked pred nami v pitok bola svadba to by sa ani nedalo...
Odpovedať
Profilova fotka
aj my si davame robit vyzdobu.. moj povedal za tie nervy to nestoji.. ja som perfekcionalistka ;) ak by sme sli 5bab robit masle tak by mi po hodine utiekli ;) by som ich sekirovala, ze nie su masle rovnake ;)
Odpovedať
skus napisat orientacne body. urcite sa ozve par agentur s konkretnou ponukou, ale zakladnu predstavu musis mat. pocet osob, styl dekoracie , farebne tony, oblubeny kvet. podla mna sa da za rozumne peniaze vyrobit krasna dekoracia aj agenturou a mas to BEZ STRESU!!! a to je ta hlavna pridana hodnota. btw: my sme si nechali urobit od agentury " kompletku" :) sala aj kostol den D som si iba uzivala, ziaden stres den pred alebo den po (upratovanie vyzdoby)
Odpovedať
Tak zalezi presne ci v kulturnom dome alebo v nejakej peknej restikem. My mame svadbu v novej restike, kde nie je treba vela vyzdoby ale ja som to aj tak nejako presvyhla :-( neratam tam svadobnu kyticu. Inak uplne vsetko som zaratala a cca 600€ a to si robim sama s kamoskami. Vybrala som si farbu bielo-staroruzovu a boli dost drahe sviecky ruzove.sviecky a servitky boli cca 110€ a 250€ budu kvetiny a to mi robi znama. Proste sa mi to vymklo spod kontroly takze odporucam skor agentruru, kde si stanovite do akej sumy a oni to aj tak spravia. Aj vela casu to zabralo, kym som vsetko nasla a povyberala. Zabudla som ratame tak cca 80ludi. Nech sa dobre rozhodnete :-)
Odpovedať
Ja som mala výzdobu vyriešenú vo forme ovocných kytíc od ,,zdravého darčeka,, , hostia si na výzdobe zároveň aj pochutnávali :-N :-D všetko bolo ladené do ružových kvetináčikov, ale slečna čo to vyrába je ústretová, má plno nápadov a môžeš si vybrať hociktorú farbu do ktorej to chceš ladiť a najväčšia výhoda nemusela som mať potom výdavky na koláče :) Sú krátko na trhu, čiže aj ceny oproti konkurencii sú o dosť nižšie...
Odpovedať
Urcite ta to vyjde lacnejsie bez agentury, material kupis za 25%-30% tej ceny co si uctuje agentura a vacsinu z toho vies potom dalej predat. Druha vec je ci ti tu vyzdobu ma kto vymysliet, navrhnut a hlavne aj spravit. Urcite to nerob sama, v den svadby na to nebudes mat cas! Ak mas nejake kamosky, ktore by to bavilo a mali by na to dost casu, tak preco nie... Nas vyzdoba vysla v BA 6.50e na osobu, v tom boli navleky, organzy, vazy, sviecky a pod. Kvety v cene neboli, tie sme si zabezpecovali sami od kvetinarky, kedze ta agentura vedela zabezpecit len umele. Nejake fotky su v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
Mna vysla svadobna vyzdoba cca 700 eur a to som si viac menej vsetko musela kupit a aj prenajat ak ti mozem poradit skus oslovit nejake agentury a posli im nejake fotky o predstave. poslem Vám IP.
Odpovedať
Agentúra - cca 500 € - predbežná kalkulácia, svadbu sme ešte nemali, rozpočet na 70 ľudí. Ale najprv nám poslali "dotazník" s možnosťami čo tam chceme, a my sme si odškrtli, že toto, toto a pod. Takže v tej cene je napr. aj svadobná kytica a pierko pre ženícha, lebo sa mi nechce hľadať kvetinárku, alebo svetelná stena.. Inak tam máme návleky na stoličky, mašle, tie "zástery" na stoly, stredové bla bla, kvetinovú výzdobu, sviečky, svietniky, vázy, servítky.. a už si nepamätám čo všetko som odškrtala. A samozrejme sa to ešte bude dolaďovať za pochodu. Mňa to nebaví robiť si sama, ani sa s tým nechcem stresovať pred svadbou - časovo, kedy to tam ísť nazdobiť, kto mi pomôže, ako to bude vyzerať.. proste som na tieto veci ľavá a nebaví ma to. Takže som to radšej outsourcovala u niekoho, kto to vie. Ale ak ťa baví si vyrábať tieto všetky prkotinky, máš kamošky, ktoré ti budú pomáhať noc pred svadbou to tam zdobiť, skladať servítky, navliekať stoličky a pod. tak choď do toho. Ja si myslím, že sa tomu venuje straaaaašne veľa pozornosti - a málokomu z hostí utkvie v pamäti výzdoba a všetky tie detaily, s ktorými sa tu budúce nevesty piplajú. Príliš veľa roboty, za okamih muziky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Mozno sa opytat tam kde budes mat hostinu. Nam urobili vyzdobu bez kvetov za 150€ a myslim ze velmi vkusne. Kvietky som nakoniec kupila vo velkosklade flora a kedze to boli tulipaniky, boli krasne len tak samotne vo vazach. Dokupila som si sviecky a prkotinky na stoly a pompomy z aliexpresu
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, Kamarátka a ja sme mali rovnakú výzdobu. Ona mala svadbu prvá a platila agentúru. cena 1500€ Ja som si nakúpila výdobu vlastnú - to isté len farba iná. cena 980€ Momentálne robíme výzdoby za ceny ktore sú prijatelne - priam bezkonkurenčné. Neváhajte ma kontaktovať kôli cenovej ponuke ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?