Cena kvetov na svadbu

Koľko ste ochotné zaplatiť za kvety na výzdobu.
Odpovedať
Ja som mala kyticu za 49 € a kvetinovú výzdobu ktorú zabezpečil hotel Šachtička a ktorá stála 100 €.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne predbezne vypocitali kyticu za 40EUR a kvetinova vyzdoba bude stat 250EUR
Odpovedať
Profilova fotka
@radka55 @mh200877 baby, a co bolo v tych 100 a 250 euro,?? sak to ne majland... ja budem mat svad.kyticu za 30 euro a ikebanu na hlavny stol 30 euro... druzicky budu mat kazda jednu kvetinku to su 2 eura spolu... co mate ostatne sumy? kam este ma ist kvetinova vyzdoba??
Odpovedať
Ja budem mať na stoloch spolu 8 vázičiek, v každej tri gerbery. Čiže spolu dám tak do 25 eur. Ikebanu na hlavnom stole nebudem mať.
Odpovedať
Profilova fotka
ja na hlavnom stole ikebanu nechcem, iba svetielka asi, a na stoly som z ebay objednala 144 umelych karafiatov, budu po 7-8 v jednom kvetinaciku...nieco na tento sposob... http://www.weddingsbylilly.com/diy-id... ...kvetinace budu tie krajkovane z ikey, 1,99/ks a karafiaty ma vysli 15 libier...zive kvetiny su sice krasne, ale mne je ich stale luto na druhy den, ked sa vyhadzuju alebo davaju niekde na cintorin :( len kytica bude zo zivych karafiatov, ale ta bude stat max 25-30 eur
Odpovedať
@lucia0805 nemáš prosím ťa link na toho ebay predajcu?
Odpovedať
@lucia0805 ak môžeš daj link :) neviem si ani len predstaviť umelé kvety na svadbu, snáď sa dostatočne podobajú na živé
Odpovedať
@radka55 ahoj nemas dake foto ? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@iwetak @ossr http://stores.ebay.co.uk/floristry-su... ...je to tento predajca...tiez som bola proti umelym kvetom, ale kedze ich chcem davat spolu do takych pologuli, tak je to vlastne bude vyzerat rovnako ako keby boli zive...skusala som spravit jeden kvetinacik ako to bude vyzerat, a je to super....usetrim kopec penazi a podla mna ludom je to aj tak jedno...a na druhy den nemusim nic vyhadzovat do smeti...
Odpovedať
Profilova fotka
Mna vyšla svadobna kytica, kytica pre družičku, pre rodičov kytice, pre mojho manžela pre družbu kvietky na pripnutie toto všetko ma stalo okolo 100€
Odpovedať
ahojte, fotky kytice a výzdoby na stoloch som dala do svadobného albumu. Viac ich zatiaľ nemám. Mali sme 8 okrúhlych stolov a na každom bola taká malá kytička z gerbier a bolo to pekne naaranžované. Kvetovú výzdobu zabezpečil hotel, takže si tam určite dali nejakú prirážku aby zarobili ale aspoň som ja nič nemusela okolo toho vybavovať. Povedala som čo chcem a hotel urobil.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali v 15tich vázičkách kytičky zo 7 tulipánov (Lidl - 1 kytička 1,99 eura), a pred nami som mala svadobnú kytičku (spolu s pierkom stála 17,50 eura), takže kvetinová výzdoba nás stála 30 eur a úplne to stačilo ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@j_ank_a koľko budeš mať družičiek a aké kvietky budú mať, keď to bude iba €2,00- ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@guty druzicky budu dve, a kvetinky budu germiny.... teraz stoja 1e-jedna germina a to je mimo sezony, potom mozno budu este lacnejsie na leto... uvidim, ako mi to nakoniec vida financne, moje druzicky sa rozhodli, ze budu mat kviekov viac, ale tak aj tak to nieje vela... ja chcem jednoduchu kyticku cisto s cervenych germin, gulatu, a to bude tiez len co kvet-to 1e...plus stuha na stonky...a na ikebanu mi povedala, ze do kolko e si poviem, tak mi spravi... :D za to ja nechcem vyhadzovat velke prachy... ty uz mas kvietky, ake chces?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?