Budú sa takéto pompómy hodiť k zvyšku výzdoby?

prišiel mi tissue paper v inom odtieni, v akom som si predstavovala a máme teraz dilemu, či sa mi takéto pompomy budú hodiť k zvyšku výzdoby. dokopy ich bude v priestore 6, teda určite to nebude zanedbateľné. budú ešte biele a bledoružové pompomy a všetky budú visieť hore, na strope. baby, poraďte, dať, či nedať tieto zelené? ten kvet je ilustračný, bude tam kvet takej farby ako sviečka s bledoružovými kvietkami.
Odpovedať
Počkaj a problém je v tom, že nie je presne tej farby ako sviečka alebo...? Veď je to stále zelená :-) Baby, vy tu viaceré riešite až kŕčovité dodržiavanie farebných odtieňov, veď sa na to vykašlite. Nebudete hneď za cirkusantky, keď nebudú odtiene identické :-). Rovnako nechápem mániu ladiť si oblečenie a obuv k výzdobe, som asi iná, ale keď sa ma kamoška šokovane opýtala, či mám k farebným topánkam doladenú výzdobu, pozerala som na ňu ako na zjavenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiez myslim, ze je to uplne ok, kludne to pouzi.
Odpovedať
Tak ako písala hallie, nemusí to presne na odtieň sedieť.. Tá zelená mi príde veľmi jemná, nie je výrazná a aj biela a bledoružová sú jemné farby,takže to bude podľa mňa pekne vyzerať.. Takáto bledá zelená podľa mňa vyzerá lepšie ako taká tmavá zelená-teda čo sa týka pom pomov(či ako sa to vlastne píše).. Takže určite to nemeň a nechaj to tak.Ale konečné rozhodnutie je na Tebe :) Uži si prípravy :) @raverka
Odpovedať
@hallie @olinka11 @suzi33 ďakujem baby :) už som to uzavrela a už sú aj urobené. @hallie nie je problém, že to nie je odtieň sviečky, to by bolo dosť tmavé v priestore, preto som objednala tieto, no je to iný odtieň, ako mali na obrázku eshopu, tak som zaváhala. pýtala som sa, či by to takto nebolo veľmi rušivé. výzdobu si robím sama, väčšinu vecí si vyrábam sama, mám k tomu vzťah. tiež som veľký pedant a perfekcionista. tak mi záleží aj na takýchto veciach. a obuv a oblečenie budem mať iné ako výzdoba.
Odpovedať
@raverka jasné, chápem, že si mala inú predstavu podľa fotky... ale neboj sa, bude to pekné :-) Ja som v podstate tiež perfekcionistka a dosť dlho mi trvalo prestať všetko puntičkársky dolaďovať, takže teraz hlásam, kade chodím, že to vôbec nie je podmienka :-) Držím palce, nech sa ti to podarí tak, aby si bola spokojná a nadšená z toho, čo si vytvorila :-)
Odpovedať
@hallie ďakujem :) tiež sa snažím poľaviť už v istých veciach :)
Odpovedať
Profilova fotka
no mne práve prišiel tmavý papier a potrebovala by som taký bledý zelený, takže tiež váham, čo spraviť. Presne opačný prípad :-|
Odpovedať
Profilova fotka
a odkiaľ si objednávala, prosím?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?