Bordo-zlto- oranzova vyzdoba- videl niekto? mal niekto- len kvety v sale

ahojte chcela by som taku kombinaciu bordo-zlto- oranzova vyzdoba- videl niekto? mal niekto- ide len o kvety v sale...stuhy mam maslove...dik
Odpovedať
Ja budem mať bordovo žltú výzdobu celú, a kvety dávam presne takú trojkombináciu do vázičiek...po tri gerbery do jednej vázy: žltá, oranžová a bordová :) svadba bude teraz v sobotu tak potom ti môžem poslať foto ako to vyzeralo :)
Odpovedať
@medulienka88 wau to vazne? ja mam 11.10. a nemas fotku aspon podla akej si to chcela? ide o to ze my sme to poriesili ze nakoniec zlta lalia, orange celosia, bordo alstroemeria a z toho budu take kyticky porobene pomedzi to nieco zelene v kyticke...ale nejak sa toho zacinam bat :(
Odpovedať
@petikmir no jo vazne :D nie žiaľ foto nemám že podľa čoho lebo ja som si to sama tak navrhla bez predlohy nejakej :) výzdobu si robim sama komplet, takže sama som zvedava na vysledny efekt ako to bude vyzerať všetko..:) a neboj aj tvoje kvietky budu super vyzerat urcite :)...aj ja davam k tym trom gerberam nieco zelene a uvidíme ešte čo tam dopasujeme, kvety budem mať už v piatok takže sa s tým chcem vyhrať doma :)
Odpovedať
@medulienka88 no jka tiez ze mi to urobi v piatok uz...tak som zvedava...znama je kvetinarka tak ona nam bude vsteko...no uvidime :)
Odpovedať
@petikmir no vidis tak ti tourcite urobi pekne...potom poslem foto hned ked budem mat z vyzdoby :)
Odpovedať
@medulienka88 tesiiiim sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir nakolko mame v sale bordovu stenu tiez rozmyslam nad touto kombinaciou a na internete je vela inspiracii v tejto kombinacii :) aj svadobnu kyticu by som chcela v tychto odtienoch...myslim ze su to velmi pekne farby :) urcite to bude super ;)
Odpovedať
@lilielka nevies co su to za kvety?
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekna kombinacia fakt a myslim, ze v tej kyticke su pivonie, minimalne to ruzove a bordove...btw. tie nausnice nakoniec nechces? Mam ich predat?
Odpovedať
Profilova fotka
@petikmir tie ruzove su urcite pivonie, tie do oranzova vyzeraju ako tulipany a tie zlte a bordove su asi iskerniky azijske...su podobne pivonkam ale ovela dlhsie vydrzia vraj...
Odpovedať
Profilova fotka
Pekná moderná svieža kombinácia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?