Bielo-čierna výzdoba

Profilova fotka
Ahojte nevesty, čo si myslíte o bielo-čiernej výzdobe? Mne sa takáto kombinácia veľmi páči, ale nechcem, aby ma ohovorili, že je to také pohrebné alebo čo :-| My sme obaja rockovo založení, čiže by nám to aj celkom pasovalo, ale tak niesom si istá, ako sa zatvári rodina a tak. Čo myslíte? :-)
Odpovedať
Ahoj, podľa mňa je to jedna z najelegantnejších kombinácií, ak farby dobre vyvážiš určite to nebude vyzerať pohrebne, možno by som ako dominantnú farbu vybrala bielu, čiernu zamerala na detaily a možno ešte doplnila zlatú a bude to vyzerať sviežo, elegantne, noblesne..určite si to viem predstaviť :) ak Vám je to blízke nie je o čom, ja si myslím, že je dobré ak si svadbu spravíte tak, že vypovedá akí ste ...a toho, že Vás ohovoria, to nerieš, kto chce ohovorí a dôvod si vždy nájde :)
Odpovedať
Profilova fotka
@webca ahoj, raz som videla cierno bielu vyzdobu ale ako doplnkovu farbu mali jablckovu zelenu a fakt parada. Plus pruhy, vid fotka :)
Odpovedať
Určite chodte do toho keď vás to vystihuje :) To práveže aj hostí osloví, že ste do toho dali niečo "svoje". A možno už aj oznámenia by som tak ladila do čierno-rockova, aby hostia mohli tušiť o čo pôjde ;) Napr. oznámenia v podobe lístkov na koncert, plagátu alebo ako obal na platňu alebo čosi také :D A výzdobu nechať buď čisto čierno-bielu, prípadne červené detaily do toho, ale ani nemusia... ;)
Odpovedať
Určite áno! Čierno-biela je nesmrteľná kombinácia, ktorou sa podľa mňa veľa nedá pokaziť. Ak sa ti to zdá v bielo-čiernej príliš tvrdé, môžeš tam dať nejaký farebný akcent, či už jabĺčkovú zelenú ako píše @minniepha alebo žltú, zlatú, odtiene ružovej alebo tyrkysovú. Na nete máš veľa inšpirácií :-) osobne by som sa asi skôr vyhla červenej, lebo to mi príde už také gýčové.
Odpovedať
zlta s ciernou a bielou je top! a co sa tyka ohovarania, tak myslim to ti moze byt jedno. Je to vasa svadba a nikoho ineho :) svadba by mala byt len raz za zivot, cize by sme si my ako nevesty mali splnit sen a urobit si ju presne podla nasich predstav. Bez ohladu na nazory inych :)
Odpovedať
Profilova fotka
ako sa hovori cierna je farba elegancie a myslim ze v kombinacii s bielou a este k tomu nejaku farbu a je to vyborne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@webca Vybrali ste si naozaj krásnu kombináciu, veľa neviest sa jej bojí, presne z dôvôdu ako Vy, ale nie je sa čoho báť, pokiaľ sa to krásne celé zladí aj s inými výraznými farbami, budete mať krásnu výzdobu. Prikladám tiež foto ukážky výzdoby čierno žltej. Musím povedať, že tiež som sa trochu bála, keď sme tento ukážkový stôl robili, ako to bude vyzerať, ale nakoniec sa mi asi najviac páčil :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?