Aký typ stolov je naj?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať na váš názor ohľadom sedenia na svadbe. Budeme mať cca 70-75 hostí. čo je podľa váš lepšie? Okrúhle stoly, sedenie typu U, alebo E? S čím máte najlepšie skúsenosti? Hostinu máme na mieste kde je možná každá varianta, takže mi ide o čisto váš subjektívny názor a skúsenosti. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Ahoj Axia. My sme mali na svadbe okrúhle stoly a hostia si to veľmi pochvaľovali. Mohli sa porozprávať každý s každým pri danom stole a keď chceli, neskôr večer si išli sadnúť aj k inému stolu a rozprávali sa s inými ľuďmi z rodiny. Bola som na svadbe kamarátke tá mala stoly usporiadané do E. Sedela som na kraji stola a tak som sa mohla baviť akurát s ľuďmi predo mnou a partnerom vedľa mňa. Takže podľa mňa sú naj okrúhle stoly ale veľa záleží aj na priestore v ktorom hostina nakoniec bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@axia007 my budeme mat okruhle stoly..
Odpovedať
okrúhle stoly, prípadne stoly rozdelené do partii sú z môjho pohľadu najlepšie :) na jednej svadbe som sedela za dlhokánskym stolom pri cudzích ľudoch, lebo žial tak to vraj vyšlo a bolo to hrozné. Na inej sme sedeli pri okrúhlom stole a bolo to super, v kruhu rodiny :) vyzerá to útulnejšie, ale zase každý má iný vkus
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?