Aký máte názor na Natural svadbu?

Profilova fotka
ahojte baby, ktorá z vás si vie predstaviť svadbu v prírodnom prevedení? Namiesto všelijakých trblietok, len drevo, kameň, lúčne kvety, mach, bosé nohy a vietor vo vlasoch? Nevravím, že sa mi nepáčia tie klasické výzdoby, ktoré dnes majú vysokú úroveň, svadobné agentúry vedia robiť hotové zázraky...no nie je mi to moc srdcu blízke...ja sa skôr prikláňam k prírodnejším materiálom alebo aj k vintage štýlu. Veľa ale závisí od svadobných šiat, keď sa do neakých zamilujem a nebudú pasovať až tak do prírody, budem musieť prispôsobiť aj výzdobu. Vy máte aký názor?
Odpovedať
Ahoj..ja som mala podobnu vyzdobu..tiez sa mi velmi pacia veci do prirodna..ak chces kukni moj album ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@malamoni ja som presne hneď na začiatku vylúčila satén, organzu, trblietky atď. z výzdoby a zo seba som nechcela mať žiadnu princeznú :-) nechcela som okukané veci, ale radšej originály, ktoré nás budú viac vystihovať a tak som sa do výzdoby pustila sama a tiež som využívala drevo, kamienky, hyacinty zo záhradky...
Odpovedať
Profilova fotka
@jami1407 normálne mi vaša svadba vyrazila dych, niečo prekrásne. Som rada, že už aj na Slovensku máme nevestičky, ktoré sú originálne...Naozaj krásny párik.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky ja si robím takúto prírodnú výzdobu na rustikálny štýl, potom ju budem aj požičiavať, ak chceš nakukni a inšpiruj sa :) http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať tiež takú viac menej príprdnú výzdobu, ktorú si robím sama. juta, krajka, občas nejaká stužka na oživenie... žiadne organzové "nádhery" :D
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa tento štýl tiež veľmi páči a hrozne rada by som bola originálna, ale netuším, ako veľmi sa toto dá zorganizovať pri obmedzenom rozpočte a zároveň veľkej svadbe - vyše sto ľudí? Priznám sa, že radšej budem mať tuctovú svadbu v kulturáku s celou mojou rodinou a priateľmi, než minút polku svadobného rozpočtu na neobkukanú výzdobu... Máte predstavu, v akých finančných sférach sa pohybuje takýto "natural" štýl? Som pomerne zručná, veľa vecí si dokážem vyrobiť sama, preto pokiaľ má niekto nejaké inšpiratívne stránky, sem s nimi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 ja som mala veru rozpočet obmedzený a hostí takmer 100 a išlo to aj v jedálni na učilišti :-) aj keď to nebolo neviem aké profesionálne, ale nám sa to páčilo... mrkni album... komplet výzdoba aj s požičaním návlekov ma vyšla cca 200 eur ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka album už som prešla tri krát zprava doľava, mala si to nádherné, a ešte v apríli, to je aj náš predpokladaný termín :) Tak to si ma teraz veľmi povzbudila, ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mika251 tak to som skutočne rada! keď máš fantáziu a si aspoň trošku zručná, tak to isto zvládneš aj s menším rozpočtom ;-) držím palce!
Odpovedať
Ahojte vily :) nic proti honosnym trblietavym svadbam, ale ja som tiez za prirodnu svadbu. Mame ju sice az v oktobri, nejake tie vecicky ako sisky, drevo a klasy zcasti aj mam, tiez sme chceli mat vyzdobu v prirodnom style, ale musim povedat, ze som z toho zklamana. Nechcela som vela do vyzdoby investovat (kedze budeme mat okolo 80-90 hosti), vseliake svietniky a pohariky sa snazim zhanat, ale juta a krajka mi pridu prilis predrazene :-( pozeram teraz nejake obycajne latky a spekulujem ako by som to mohla urobit podla nasich predstav, ale nie minimalne za 300 eur :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ninka11111 ahojky skús namiesto jutoviny obrusy ľan/bavlna nesypú sa a sú farebne veľmi podobné, s krajkou mám zasa ja obrovský problém, ideálna je bavlnená krajka vyšívaná batistom, ale na SK a v CZ nie je takmer vôbec možné ju zohnať vo veľkých množstvách tak musím čakať do polovice septembra, svadbičku mám 10.10 tak to bude o chlp :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@malamoni , ja sa k tomu staviam velmi pozitivne...ked budete hladat fotografa a pojdete takymto smerom, ozvite sa mi pls...garantujem, ze sa dohodneme.. -dusan-
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vlcik1 dakujem ti velmi pekne za tip, vyskusam pohladat, my mame svadbu 11.10. :-) dufam, ze sa mi vyzdoba podari podla nasich predstav. Ja mam v krajke mozno stastie, kolegyna ma doma nepotrebnu, tak len dufat, ze jej bude dost :) Dovolila som si kuknut tvoj albumik, je famozny, toto je to prave orechove :-) drzim ti palceky, nech to aj tebe vyjde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ninka11111 my 10.10! :) ďakujem moc aj ja Ti prajem nech všetko vyjde podľa predstáv dáme si vedieť:)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadba v prírode to je môj sen. Chcela by som využiť všetko čo príroda ponúka na aranžma...ale neviem či by som si vedela odoprieť závoj (to mi k neveste tak neak patrí), ale učite by bol jemný a neako zakomponovaný tak aby nenarúšal celkový dojem. A keď nie závoj tak aspoň biele kvietky do vlasov :) Určite by som tam chcela mať veľa sviečok, tie dodávajú priestoru mäkkosť...no už len aby to bolo :)
Odpovedať
@malamoni dakujem krasne ;) ..ak by si s niecim potrebovala poradit, ak budem vediet, rada pomozem ;)
Odpovedať
kludne pokojne, hlavne, aby ste vy boli spokojny, ked budete ju mat aj v jkaskyni je to vase vase stastie, vasa laska a ostatny nech sa aj poskladaju
Odpovedať
@malamoni suhlasim, hlavne, aby si sa bavila ako ja na mojej svadbe, rozbila som dvojo topánok silonky dotrhala, ale bola som spokojna, stastna a to je to hlavne hlavu hore preco nie je to fajn super mas moju uplnu podporu , chod do toho
Odpovedať
Profilova fotka
OTÁZKA DO PLÉNA: Žienky, ktorá z vás by sa podujala a pomohla mi založiť skupinu Natural-svadba? Na založenie skupiny sú potrebné okrem mňa min. ešte 2 osoby (moderátori), ktorí budú mať túto skupinu na starosti. Ja by som sa o to starala aj sama, ale potrebujem doložiť dve mena, inak ma to nepustí.
Odpovedať
Profilova fotka
Jj plne fandim natural style svatby :}...budeme mit jednu takovou ted 9.8.2014 tsk klidne jukni do meho alba..delej to co ti rika stdce :}...my jsme taky chteli to co je nasemu srdci blizke , ale mylila jsem se v tom , ze to bude lacne :-| ...vsechny detail byli asi to nejdrazsi, ale navadi stoji to za to :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Viete mi prosim prosim poradit - hladam miesto na natural svadbu v okoli Popradu. Nieco co aj svojim interierom, ci idelane exterierom ladi. Viem, ze najlepsie mi ladi priroda, ale trochu sa bojim tatranskeho pocasia v auguste/septembri.
Odpovedať
ahojte. ja mám akurát po mojej svadbe, ktorú sme mali v takom prírodnom a ľudovom duchu. môžem povedať, že to bolo úžasné, každý si pochvaľoval hlavne aj preto, že to bolo niečo iné. Mali sme aj čisto drevené a ľudové prostredie na Orave, ale použivala som kvetiny na štýl lúčnych, všade boli klátiky zo sviečkami, lampáše, folk stuhy... Jasné, že sú nádherné aj také honosné svadby, ale toto mi prišlo také osobnejšie a hlavne to mne osobne sedelo. hodím potom aj fotky do albumu. držím palce
Odpovedať
@malamoni Ahoj. Pozerám že tvoj príspevok je z min.roku, ale podarilo sa ti tú skupinu Natural-svadba napokon založiť?
Odpovedať
@asaria skupina je zalozena, pohladaj
Odpovedať
Profilova fotka
@asaria. Ano, veru zalozila som ju a uz mame okolo 400 neviest, tak sa z toho moc tesim. Budem rada ak sa k nam pridas ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?