Ako zrealizovať výzdobu?

Profilova fotka
Ahojte. Rozmyslam, ze najlepsie je vyzdobu zverit odbornikovi. V tom pripade mam nieco nakupit aj tak? Daju mi z agentury nizsiu cenu, alebo co? Lebo plno dievcat nakupuje a vymysla veci na vyzdobu a ja neviem, ci mam aj ja nieco hladat, alebo nechat vsetko na agenturu. Dakujem za napady a postrehy.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, je několik možností - buď všechno zrealizuje agentura, která má lepší ceny u dodavatelů, ale samozřejmě Vám naúčtuje nákup, výběr atd. Pokud na druhou stranu chcete ušetřit peníze, tak doporučuji si vše nakoupit, doma si to vyzkoušet, nafotit a domluvit se svatební koordinátorkou, jak si to představujete a zda to může v rámci svých povinností pro Vás takto připravit. Další variantou bývá, že to pro Vás udělá daná restaurace atd., ale tam bych byla opatrnější, záleží na koho narazíte, ne všichni jsou ochotni a ne vždy je výsledek odpovídající Vaší představě.
Odpovedať
@olinka11 Pokud máš dost peněz na zaplacení agentury, tak se přímo s nimi domluv, ale myslím si, že pokud máš aspoň trochu čas, tak ti to udělá i větší radost, když si uděláš vlastní výzdobu přesně podle svého gusta... http://svoji.zde.cz
Odpovedať
tiez si lamem hlavu nad touto otazkou... dostala som z pozicovne vizitku na jednu starsiu pani, ktora robi za lacny peniaz vyzdobu, robila kedysi velke plesy, ale... ked som s nou telefonovala a hovorila som svoje predstavy, tak ma pri vsetkom brzdila a odporucila mi staru dobru klasiku, z coho som ja neni az taka nadsena :-N navstivila som aj agenturu, zatial cakam na cenovu ponuku, ale zase pri nasej malej svadbe nechcem dat 500 € za vyzdobu, je to podla mna zbytocne. mam moznost si zohnat lacnejsie kvety, nasla som si dovozcu servitkov, navleky a masle nepotrebujem, chcem vela sviecok a celu svadbu chcem mat v style shabby chic, len neviem, ci pri celej tej predsvadobnej masinerii to v piatok stihnem... a este, rozmyslam nad satenovou latkou a cipkou na obrusy, ale co potom s nimi???
Odpovedať
Profilova fotka
Holky, já nevím, s agenturou nemám žádné zkušenosti, ale myslím si, že to vyjde o dost dráž, než když tady projdete "shop" nebo "bazar" a objednáte si výzdobu tam. Projděte to vše v klidu, porovnejte ceny (i s poštovným). Případně pokud vás to baví, tak si něco vyrobte samy.
Odpovedať
Moje známá si nechala dělat krásnou lidovou dekoraci u Made Atelieru - jejich stránky jsou http://www.madeat.cz/. Vypadalo to nádherně a hlavně to vůbec nebylo drahé. Dekoratérkydokázaly využít věci a dekorace, které by mě nikdy nenapadlo na svatbu využít, ale vypadalo to opravdu nádherně.
Odpovedať
@olinka11 pozri záleží len na tebe, ako sa ti chce :-) Podľa mňa s normálnou agentúrou sa vieš dohodnúť na všetkom. Urob si predstavu, nápady, čo by si chcela vo výzdobe mať a preber si to s nimi. Popýtaj sa, či je možné, aby si niečím do výzdoby prispela aj ty. Mne osobne strašne vyhovuje, že to všetko urobia za mňa, že iba ukážem, že to toto tak iné zase tak chcem :-D Jediné, čo si chcem urobiť sama, je taký kútik na fotenie a tam si prinesiem pár vecí ;-) a ako sa poznám, tak mi nakoniec aj ten kútik pripraví dekoratérka :-D
Odpovedať
stranka je super, mohlo by byt viac fotiek a presne taky styl chcem.. mam v plane vyrobit si svietniky, uz len zhanam komponenty, tak snad vsetko postiham, tak ako to planujem :-)
Odpovedať
pockam este na cenovu ponuku a podla toho sa rozhodnem :) ale viac-menej som rozhodnuta, ze sa do toho pustim sama ;-) napadov je kopec, ruky tiez nemam az take lave :-D
Odpovedať
Kamarádka za tu svoji svatba u Made Atelier zaplatila kolem 8 tisíc. Myslím si, že za tu nádheru co tam byla, to opravdu stálo. Jednak to bylo originálně ručně dělané jen pro tu příležitost a nevěsta neměla vůbec žádné starosti. A všichni jsme si i něco z těch dekorací odnesli na památku.
Odpovedať
@sandratn fiac fotiek najdes na facebooku
Odpovedať
Závisí to podľa mňa od toho, čo všetko potrebuješ. mne napríklad návleky zabezpečuje kaštieľ, ale aj tak ich nevyužijem, lebo aj stoličky bez nich sú krásne, asi ešte krajšie :-) A keďže je to prostredie samo o sebe prekrásne, tak mi stačí šupnúť na stoly vázy a sviečky. Povedala som si, že to zvládnem aj sama, pretože som si to dala vypočítať agentúre a zistila som, že aj s kúpením vecí si to viem urobiť za rovnakú cenu, pričom inšpiráciu som mala z fotiek z netu, ani mi to nejako extra nevymýšľala tá agentúra - takže im nekradnej nápady. Ak by som ale mala mať svadbu v kultúráku alebo hoci aj rovno v stane, nechala by som to celé na nich, pretože tam je treba toho viac okrášliť :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja by som si tiez chcela robit vyzdobu sama, len neviem ci na to budem mat dost casu. najlepsie by pre mna bolo aby mi nejaka agentura pozicala obrusy, navleky masle a ostatne uz si sama kupim a ukazem im ako to chcem. robi sa to takto? mate skusenosti ?
Odpovedať
@maddalenka Niektoré agentúry robia aj prenájom, napríklad Ambientes.
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 Dobrý deň. Dovoľte mi reagovať.. Myslím ,že s každou agentúrov sa dá dohodnúť na tom čo Vám dodá ona, i čo si dodáte vy.. Je fajn mať klientku čo vie čo chce, a my sme velmi radi keď si prinesie niečo,čo svadobnú výzdobu priblíži jej snom. Ale než všetky tie milé vecičky nakúpite, skúste sa i poradiť.. pretože ako jedna vec sa Vám to páčiť môže, ale keď to pridáte k tým ostatným vecia čo na stole budú, nemusí to mať Vami želaný efekt.. Hovorí sa že menej je viac..a myslím že to platí i v tomto prípade. Profesionál by sa mal snažiť trošíčku Vás i usmerniť.. my pre nevestu pripravíme výsek slávnostnej tabule, aby si vedela predstaviť ako to všetko bude nakoniec vypadať.. tu si môže pridávat a odoberať maličkosti, aby docielila presne to čo si vysnívala. Niesme len tý čo odvedú požadovanú prácu, sme aj pozorovatelia a poradci :) Preto Vám želám šťastnú ruku pri výbere agentury i drobnosti, ktoré sa čo najviac priblížia k Vašim snom. S pozdravom Majka.
Odpovedať
Ahojky, také jsem se rozmýšlela, sestřenka se tomuto již dlouho věnuje.. Záleží na domluvě.. Buď vše necháš na odborníkovi s tím, že mu řekneš jaké máš představy - ukáže ti svoji práci a možná se ti zalíbí něco z jeho předešlé práce a nebo budeš mít tu svou představu, kterou pak realizuje.. Záleží jak se domluvíte na výzdobě, je možné si nakoupit věci sama a aranžování nechat na odborníkovi a nebo to celé zařídí sám. Z mého pohledu je lepší, když vše zařídí odborník, protože má kontakty a spoustu věcí sežene za poloviční ceny :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?