Ako vyzdobiť stoly?

Ahojte baby, poradite mi ako vyzdobit stoly, ktore zial mozu tvorit v sale len tvar U, lebo inak sa to tam nepomesti? Nechcem v strede organzu, na hlavny stol mi nevedia pozicat banketovy obrus, nechcem ani navleky na stolicky, ani organzove stuhy a nepacia sa mi ani akekolvek ikebany na hlavnom stole... mate nejake napady? Fotky? Dakujem vam :)
Odpovedať
ty si moj človek. tiež som principiálne od začiatku odmietala všetky mačkažáky, ktoré len zapracú stoly. tiež sme ich mali uložené do U. obyčajné biele obrusy, na každej z troch strán boli dve malé ikebanky z červených kvetov, z ktorých som mala urobenú aj kyticu + malé červené sviečky na nenápadných sklenených "tanierikoch" 3 ks na každej strane stola. to bola celá moja výzdoba. do červena som potom ešte na stoloch doladila servítky. žiadne stuhy, organzy, kamienky, lupienky, megalomanské vázy, stoličky bez návlekov a stúh, ani žiadna iná výzdoba sály. obyčajné, jednoduché, presne ako som si predstavovala.
Odpovedať
@kamanima :) a nemas fotku ako to vyzeralo? ten napad sa mi paci, snad len biele svicky na bielych obrusoch prilis nezaniknu, chcem bielo kremovu vyzdobu a sem tam cosi do lososova, uvidim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@elskerka ja som mala smotanovo jemno ruzovu... tiez sa mi nepacia tie čačky, nakoniec sme vybrali organzu taku vzorovanu, co nevyzerala ani ako organza, stocila sa po dlzke stola, pozdlz celej boli jemne smotanove koraliky na stuzke, iba v tucnom pohari plavajuce sviecky, v kazdom po jednej a vo vazickach po jednej ruzicke jemno ruzovej (lososovej), na stolickach sice boli navleky, no na nich len zo stuzky urobena maslicka, bolo to strasne jemne, nic gycove ani prečančane.. fotky od fotografa este nemam ale viem ti poslat jednu do IP len taku neprofesionalnu
Odpovedať
@reni1512 jasne, posielam mail v IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby som neskutocne stastna, ze tento nazor na precackanost nemam len ja... tiez planujeme co najjednoduhziu vyzdobu :)
Odpovedať
Profilova fotka
to je super tiez som uplne proti obrovskym kvetom a neviem comu co zapracu stol a ludia cez ne na seba vobec nevydia :) uz len presvedcit buducu svokru ze to ozaj netreba :D drahy sa snad prisposobia, mozem poprosit ajja daku fotku na isnpiraciu? :D dakujem baby
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to síce do U, ale dá sa to "zahnúť" :-D
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Baby prosim poradte, kupila som si tu diamantovu dekoracnu pasku 1cm sirka a chcem nou ozdobit sviecky ale neviem akym sposobom by bolo najlepsie to tam nalepit aby to drzalo a zvonka nebolo nic vidiet. Nemate neaky tip? diiik ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?