Ako vyzdobiť martini vázy na svadbe

Nevestičky, máte niektorá foto nadekorovanej martini vázy? Podelíte sa o nápad?Ď :-)
Odpovedať
Mne osobne sa velmi pacia takto vyzdobene martini vazy, ze do nich sa vlozia sviecky a plavaju na vode, len je to dost narocne a ani nie narocne ale skor take nebezpecnejsie. Tam treba davat pozor aby si ludia neublizili a nezhodili takuto vazu. Ale kazdopadne je to super inspiracia:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem mať pekné, okrúhle kytičky v martiny vázach :)
Odpovedať
@jancurina super nápad, len koľko horia takéto sviečky, treba asi trošku strážiť, keď dohoria doplniť
Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina tie sviecky tam ukazu velmi pekne a celkovo to zjemni dekoraciu :-) Sice ja mam iny predstavu co sa tyka dekoracie na stoly ale prvy raz som videla nadekorovane martini vazy :-) @evinka4393 tie cervene ruze su prenadherne. Zboznujem kvety ako su ruze :-) Ale nepride ti to moc vysoke na stoly? Mne az moc.. Na ruze by som dala inu vazu alebo len puky.
Odpovedať
Profilova fotka
Na tých vazach je najlepšie, že si môžeš vybrať výšku...:) a chcem do toho guľaté kytičky :) takže ich veľkosť prispôsobím podľa veľkosti vázy niekde mám aj obrázok s tými veľkosťami pohladam a priložím :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina tak tvoj napad sa mi asi najviac paci, fakt super:-) Len ozaj treba odsledovat kolko taka sviecka bude horiet a starat sa o to aby stale tie sviecky horeli. Takze to bude narocnejsie za udrzbu pocas celeho dna ci vecera. Ale inak super napadik a inspiracia:-)
Odpovedať
@miruska951 super to vyzerá. A nebojíš sa, že by sa tá váza prekotila na stôl alebo na zem? Predsa je to tenké v strede a je moc vysoká :-) Či je niečim pridržaná?
Odpovedať
Profilova fotka
@tixy Ahoj To je foto z mojej svadby Ani jedna sa neprekotila a ani tam nebol naznak prekotenia Tie vazy maju dole siroky priemer a su tazke :)
Odpovedať
@miruska951 veľmi pekné, mne osobne sa viacej páčia martini vázy vyzdobené takto ako si to mala ty ako tie sviečky.Tie sviečky považujem za dosť nebezpečné. A ešte nebodaj keď budú medzi svadobnými hosťami aj deti. Pekne ste to mali, chválim:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?